Disclosure, Beck, FKA twigs en meer naar Down The Rabbit Hole 2020

Disclosure
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De eerste 34 namen voor Down The Rabbit Hole 2020 zijn een feit. Onder meer Disclosure en FKA twigs zijn aankomend jaar te zien op het festivalterrein in Beuningen.

Konijntjes, opgelet! Na maandenlange speculaties in het geruchtenoverzicht en het maken van droomaffiches in de Festival Wishlist, is het moment eindelijk hier. Gisteren leek de organisatie van het festival al te hinten naar een eerste grote aankondiging door het aanpassen van de huisstijl op sociale media. Vandaag zijn de eerste 34 acts voor Down The Rabbit Hole 2020 bevestigd. Naast Disclosure en FKA twigs betreden ook Tyler, The Creator en HAIM volgend jaar het podium.

Een compleet overzicht van de net bevestigde namen vind je hieronder:

 • Disclosure
 • Tyler, The Creator
 • FKA twigs
 • Beck
 • HAIM
 • Wilco
 • Kacey Musgraves
 • Two Door Cinema Club
 • Cage The Elephant
 • Charli XCX
 • Loyle Carner
 • Kate Tempest
 • IDLES
 • Big Thief
 • Bombay Bicycle Club
 • Sticky Fingers
 • Thomas Azier
 • Whitney
 • Men I Trust
 • L’Impératrice
 • The Murder Capital
 • girl in red
 • Tyler Childers
 • Santrofi
 • Kumbia Boruka
 • KI/KI
 • Tones and I
 • Joy Crookes
 • Gigi Masin
 • Tierra Whack
 • Jehnny Beth
 • Black Pumas
 • BICEP (Live)
 • BANKS

Down The Rabbit Hole beleefde afgelopen zomer een ongekend goede editie. Het is dan ook niet voor niets dat het festival zowel award voor ‘Beste Sfeer‘ als ‘Beste Logistiek‘ toegekend kreeg. Onder meer optredens van Foals, Thom Yorke en Janelle Monáe behoorden tot de hoogtepunten. Met de eerste bekendmaking van nieuwe namen belooft Down The Rabbit Hole ook volgend jaar weer een mooie editie neer te zetten. Ook de ticketinformatie is inmiddels bekend; de kaartverkoop start op 21 december.

Disclosure

Disclosure

Disclosure is een Brits danceduo, gevormd door de gebroeders Lawrence. Met de debuutplaat Settle werden zij in één klap beroemd. Hiermee scoorde het duo hits als ‘Latch’ en ‘You & Me’. Dit jaar kwam er een nieuwe hit bij: ‘Talk’, in samenwerking met Khalid. Onder meer Dour, Mad Cool en Super Bock Super Rock stonden deze zomer op het lijstje.

Voor aankomende zomer mogen in ieder geval het Londense Lovebox en SAGA Festival in Boekarest zich opmaken voor de komst van deze twee virtuozen. In Nederland kunnen we het duo op Down The Rabbit Hole bewonderen.

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole wordt jaarlijks gehouden op De Groene Heuvels, nabij Beuningen. Het kleinere broertje van Lowlands weet elk jaar weer een uitgebalanceerde line-up neer te zetten. In 2019 verwelkomde Down The Rabbit Hole onder meer Janelle Monaé, Editors en Underworld. Aankomend festivalseizoen sieren onder meer Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creater het affiche.

 • Locatie: Groene Heuvels, Beuningen
 • Datum: 3 – 5 juli 2020
 • Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets € 1.590,- (voor 10 personen)
 • Voor meer info kun je op de website van Down The Rabbit Hole terecht

Hoewel het nog even wachten is tot DTRH van start gaat, kun je alvast in de stemming komen met onze Spotifyplaylist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.