Advertisement

The Rolling Stones kondigt Amerikaanse tournee aan

The Rolling Stones
Foto: Claude Gassian

De mannen van The Rolling Stones zijn het reizen rond de wereld kennelijk nog lang niet moe. De band kondigt nieuwe Amerikaanse shows aan.

De band rond Mick Jagger en Keith Richards heeft nieuwe data toegevoegd aan de No Filter tour. Van 8 mei tot en met 9 juli zijn vijftien optredens in Amerika en Canada bekendgemaakt.

De rockband bezocht met de No Filter tour in 2017 tweemaal Nederland, namelijk in de Amsterdam ArenA en het Gelredome. Drie jaar eerder, in 2014, gaf de groep een optreden op onder andere Pinkpop. Of de Britten nog van plan zijn om ook in Europa nog een paar shows te geven, is nog de vraag.

Hieronder is de officiële aankondiging van de nieuwe Amerikaanse data te zien:

The Rolling Stones

Oldchella

Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards en Charlie Watts hebben weinig introductie nodig. The Rolling Stones werden legendarisch met hits als ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Paint It Black’ en ‘Gimme Shelter’. De groep bestaat al sinds 1962 en is een van de weinige die nog steeds optreedt. Festivalshows van Mick Jagger en co. zijn echter zeldzaam. In 2014 was de band voor het laatst op de festivalweides te zien. Toen deden de heren onder meer Pinkpop, Roskilde en TW Classic aan. Het laatste wat de groep aan muziek heeft uitgebracht is het livealbum Bridges to Buenos Aires.