TW Classic maakt line-up rondom The Rolling Stones bekend

Naast al de mooie nieuws rondom Pinkpop, is er in België ook goed nieuws. Niet alleen het Nederlandse festival, maar ook TW Classic heeft The Rolling Stones weten te boeken. Tevens staan o.a. Simple Minds en Seasick Steve op het affiche.

The Rolling Stones komen naar Europa. Om precies te zijn naar de Benelux. De twee optredens op Europese grond vinden plaats in Nederland (Pinkpop) en België (TW Classic). TW Classic heeft naast Mick Jagger & Co. ook Simple Minds, Triggerfinger, Seasick Steve, Admiral Freebee en Arno op de affiche staan.

Wil jij The Rolling Stones, Simple Minds, Triggerfinger, Seasick Steve en meer zien deze zomer? Kaarten voor TW Classic gaan aanstaande zaterdag 15 maart in de verkoop om 10 uur via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een ticket kost je 89 euro (incl. servicekosten).

)