Festivalconcert: toch nog genieten van The Strokes

The Strokes

Het zijn sombere dagen voor festivalliefhebbers. Net toen het begin van een nieuw festivalseizoen in zicht kwam, werd het ruw uit onze handen getrokken door het coronavirusMaar niet getreurd! Bij Festileaks schotelen we je komende tijd de beste festivalconcerten voor. Zo kun je toch nog genieten van je favoriete artiesten. Vandaag op het digitale mainstage: The Strokes!

The Strokes speelt – als het doorgaat – komende zomer op Best Kept Secret. En dat is bijzonder, want het zou de eerste show op Nederlandse bodem in veertien jaar zijn. Verder staat de band op Rock Werchter en Sizget. Maar door het coronavirus lijkt de festivalzomer in gevaar te komen. Sziget heeft al een verklaring gegeven dat iedereen zijn geld terug krijgt, mocht het festival niet doorgaan. Best Kept Secret en Rock Werchter volgen de officiële maatregelen op vanuit de overheid en stellen dat gezondheid voorop staat. Is er dan toch nog een beetje licht aan het einde van de tunnel? Dat wel, want in april brengt The Strokes een nieuw album uit, dus daar kunnen we sowieso van genieten! Maar of het met die Nederlandse show goedkomt durft niemand met zekerheid te zeggen.

https://www.instagram.com/p/B9sYOZNpTuy/

Maar als jullie niet naar The Strokes kunnen deze zomer, dan brengen wij The Strokes naar jullie! Dat doen we met de de spectaculaire show van de New Yorkers op Lollapalooza Argentina in 2017. Het was op dat moment, met een publiek van 90.000 man, hun grootste optreden ooit. Iedereen ging compleet uit hun dak en dan vooral bij de grote hits als ‘Reptilia’, ‘Last Nite’ en ‘You Only Live Once’. Hierdoor is de band wel drie keer terug het podium op gekomen. Dus geniet hieronder van het optreden en doe alsof je zelf op die festivalweide staat tussen alle enthousiaste bezoekers!

Live op Lollapalooza Argentina 2017