Beschermd genieten van de muziek met festival oordopjes

320
Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Tegenwoordig kun je op een festival eigenlijk niet meer zonder: oordoppen. Bescherm jij je oren al voldoende tegen gehoorbescherming? Zo niet, dan hebben wij een goede tip voor je. Bij Festivalsupply verkopen ze speciale festival oordopjes.

Loop jij rond op de festivalweides zonder oordoppen in? Dan behoor je tot een steeds kleiner wordende groep mensen. En dat is niet voor niets. Op een festival loop je zonder bescherming al snel gehoorschade op. Wanneer je vijftien minuten in een festivaltent staat zonder oordoppen loop je al schade op. Met de juiste plugs kun je nog jarenlang genieten van de beste muziek op de leukste festivals. En dat zonder piep in je oren. Maar waar haal je die doppen?

Bij Festivalsupply ben je aan het goede adres. Zij hebben een groot assortiment in oordoppen die je op de festivals kunt gebruiken. Thunderplugs, Partyplugs en Festiplugs, ze hebben het allemaal. Als je ze nu inslaat, heb je jouw festival oordopjes in huis ruim voordat het festivalseizoen eindelijk losbarst.

Je kunt bij Festivalsupply ook terecht voor andere festivalgadgets. Zo kun je er waaiers, powerbanks, partydoppen en nog veel meer handige items halen. Mis jij nog producten die jouw festivalervaring nog beter maken? Dan is Festivalsupply the place to be!

Festivalsupply oordoppen
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!