Lowlands kondigt data voor 2021 aan

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Ook Lowlands kan dit jaar helaas niet plaatsvinden door de verlengde corona-maatregelen. De organisatie reageert hierop in een statement en kondigt gelijk de data voor 2021 aan.

De organisatie zegt in het statement dat ze enorm balen dat het festival niet doorgaat, maar dat ze begrijpen dat de maatregelen die door de overheid getroffen worden nodig zijn. Zij laten weten dat Lowlands 2021 een feest wordt als nooit tevoren. Deze editie vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus 2021.

Wie al een ticket heeft gekocht voor Lowlands, hoeft volgend jaar niet te stressen tijdens de ticketverkoop. De tickets blijven namelijk geldig voor volgend jaar. Ook kan je het bedrag van je kaartje omzetten in tegoed dat je voor een ander concert of festival kan gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om een refund aan te vragen. Ticketkopers krijgen een e-mail zodra het mogelijk is om je kaartje om te zetten in een tegoed of refund. Lowlands steunt samen met veel andere festivals het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’, waarbij bezoekers worden opgeroepen om hun kaartje te bewaren voor later. Hierdoor kunnen bezoekers de culturele sector in deze tijden steunen.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Helaas gooit de pandemie van het coronavirus dit jaar roet in het eten: uit voorzorgsmaatregelen gaat de editie van 2020 niet door. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om je toch nog een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.