Oproep: Wat is jouw ultieme festival anthem?

405
Best Kept Secret 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Festileaks is op zoek! Wat is in jouw ogen het ultieme festival anthem? Met welk nummer sta je in gedachten direct weer op de festivalweide? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

Iedere festivalganger heeft een nummer die je gedachten onmiddellijk terug stuurt naar dat onvergetelijke kippenvelmoment, het ultieme saamhorigheidsgevoel of ongelooflijke euforie. Ja? Heb je ‘em? Dat nummer! Daar zijn we naar op zoek. Nomineer nu jouw favoriete festival anthem door een reactie achter te laten op onze socials of ons forum.

Festileaks gaat op zoek naar hét beste festival anthem…ooit.?Welk nummer zet jij vandaag aan om hét festivalgevoel weer op te roepen?

Geplaatst door Festileaks Nederland op Dinsdag 7 april 2020

Beste Festival Anthem

In de competitie ‘Beste Festival Anthem’ zoekt Festileaks samen met jou naar naar het ultieme festivalnummer. In 2017 werd dit kampioenschap ook al georganiseerd; na een maandenlange strijd hebben jullie toen ‘In The End’ van Linkin Park tot Beste Festival Anthem uitgeroepen.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.