Rammstein op 3 augustus 2021 naar Nijmeegs Goffertpark

Rammstein 2019
Photo: Olaf Heine

Rammstein heeft deze week de nieuwe data van de Europese tour bekendgemaakt. De Duitse metalband doet dinsdag 3 augustus 2021 als voorlaatste halte het Nijmeegse Goffertpark aan.

De band heeft hiernaast nog veel meer inhaaldata gepresenteerd. Zo starten de mannen hun tour op 22 mei in Leipzig en staat het laatste optreden gepland op 7 augustus 2021 in het Belgische Oostende. Optredens op festivals als Pinkpop, Graspop en Rock Werchter zijn hiermee zo goed als uitgesloten.

De Nijmeegse gig was al lang uitverkocht. Kaarten voor de geannuleerde show in 2020 blijven automatisch geldig in 2021. Als tickethouder hoef je dus niks te doen om volgend jaar alsnog te headbangen op knallers als ‘Deutschland’ en ‘Links 2 3 4’.

Heb je nog geen kaartje en wil je er toch bij zijn? Houd dan het platform Fansale in de gaten. Tickethouders die niet kunnen gaan in 2021, hebben de mogelijkheid hun toegangsbewijzen op een veilige manier te verkopen via deze website van Eventim. De organisatie regelt een compleet nieuw ticket voor de nieuwe eigenaar en verklaart het oude ticket ongeldig.

Voor een overzicht van de volledige Europese tour in 2021 kun je terecht op de website van Rammstein.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel