Doe mee aan de Rock Werchter Quiz voor Festileagues

735
Rock Werchter
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Bam. Het volgende live event voor Festileagues in je bakkes: op vrijdag 3 juli schuif je aan bij de Rock Werchter Quiz. Wij regelen weer een waterval aan te winnen punten, vlijmscherpe vragen over het grootste festival van België en vooral een gezellig samenschoolexcuus voor jou en je Werchter-maten. Zelf regel je het speciaalbier en de andalouse. We starten om 20:30 en het geplande einde is 22:30.

Festileagues is een interactieve festivalgame van festivalplatform Festileaks. Het spel daagt vriendengroep uit die al helemaal klaar waren voor het festivalseizoen doormiddel van vele online en offline opdrachten. Verdient jouw team de meeste punten, dan gaan jullie naar huis met de hoofdprijs: toegang tot 18 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021.

Op vrijdag 3 juli wanen we onszelf van 20:30 tot 22:30 op het Belgische Werchter. In een avondvullend programma test jij, alleen of samen met je festivalsquad, je Rock Werchter kennis. Daarnaast worden ook de nodige platen gespint en sappige anekdotes aangehaald. Doe je niet meer aan Festileagues? Geen punt, deze quiz is voor iedereen.

Rock Werchter Quiz: Spelregels

  • Op vrijdag 3 juli verschijnt op de quizpagina hierboven een livestream via waar je de quiz kunt volgen.
  • De quizantwoorden dienen ingeleverd te worden via Google Forms. Deze antwoordformuluieren zijn vanaf vrijdag 3 juli beschikbaar op de quizpagina.
  • Om in aanmerking te komen voor punten voor je Festileagues-team, vul je in elke form consequent jullie teamnaam en één contact emailadres in.
  • Meedoen aan de quiz zonder Festileagues-team is mogelijk. Hiermee zijn echter geen punten of prijzen te winnen.
  • Inschrijven voor Festileagues doe je hier.

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.

Nog niet aangemeld voor Festileagues? No worries, je hebt geen achterstand, alleen wat opdrachten op bij te werken. Maak ze nu en beleef in 2021 de zomer van je leven!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Communicatiestudent aan de Fontys Economische Hogenschool Tilburg. Draait alles van Rolling Stones, Art Blakey en The Beach Boys tot aan Motorhead, Sleep en Darkthrone.