EXIT Festival 2020 verplaatst naar augustus

Photo: Lotte Spek Photography

Toch nog een festival dat doorgang vindt dit jaar! EXIT Festival 2020 heeft in overleg met de Servische premier besloten om de jubileum editie later dit jaar door te laten gaan. Het festival verschuift naar augustus.

Een klein lichtpuntje voor alle festivalgangers. Het Servische EXIT Festival is het eerste festival dat toch nog doorgang vindt dit jaar. De situatie rondom het coronavirus in Servië lijkt onder controle. Daarom geeft de premier toestemming om het festival later dit jaar te laten plaatsvinden. De nieuwe datum is van 13 tot en met 16 augustus.

De organisatie laat wel weten in aangepaste vorm verder te gaan. Zo wordt de capaciteit van EXIT Festival verlaagd en blijven sommige delen van het terrein gesloten. De grachten, waar normaal gesproken kleine podia zijn, blijven bijvoorbeeld dicht. De Mainstage, de Dancestage en het No Sleep podium blijven tot dusver wel open.

Dit jaar zouden onder meer David Guetta en Tyga een optreden verzorgen op het Servische festival. Het is nog onduidelijk of deze artiesten ook mee verplaatsen naar de nieuwe datum. Wel laat de organisatie weten dat verschillende bevestigde artiesten hebben aangegeven ook in augustus aanwezig te willen zijn.

Tickets voor de twintigste editie van het festival blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders die niet meer kunnen of nog niet naar een festival durven te gaan, krijgen binnenkort de keuze om het ticket te behouden voor 2021 of een andere compensatieregeling te kiezen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen