David Guetta en meer naar Exit Festival 2020

538

Daar zijn ze dan, de eerste twintig namen voor Exit Festival 2020! Onder meer David Guetta en Fatboy Slim spelen komende zomer op het Servische festival.

Twintig nieuwe namen voor twintig jaar Exit Festival. Naast David Guetta en Fatboy Slim zijn ook Tyga en James Arthur te zien op het affiche. Alle bevestigingen zijn terug te vinden in onderstaand overzicht.

 • David Guetta 
 • Tyga
 • James Arthur
 • Fatboy Slim
 • Boris Brejcha
 • Sepultura
 • Meduza
 • ARTBAT
 • ZHU
 • Sian Evans – Kosheen
 • Roni Size b2b
 • LTJ Bukem DJ
 • M.O.D
 • Moscow Death Brigade
 • CRIPPLED BLACK PHOENIX
 • She Past Away
 • Bury Tomorrow
 • Buč Kesidi
 • E-PLAY
 • Love Hunters

David Guetta

David Guetta is één van de bekendste dj’s ter wereld. Hij begon zijn dj-carrière door te draaien in kleine clubs in Parijs. Dit begon met het draaien van plaatjes, tot hij zich verdiepte in de housemuziek. Daarmee kreeg hij zijn eigen club-avonden, tot hij in 2002 zijn debuutalbum Just a Little More Love uitbracht. Hiermee verkreeg hij nog meer populariteit.

Guetta’s echte internationale doorbraak was echter in 2009, met zijn derde album One Love. Hierop waren hits te vinden als ‘Sexy Bitch’, en ‘Memories’. In 2011 bracht hij zijn volgende album Nothing but the Beat uit. Dit album had wat meer rock-invloeden. Met dit album op zak werd hij in datzelfde jaar uitverkozen tot beste dj van de wereld. Nog altijd is David Guetta één van de grootste dj’s van de wereld.

Exit Festival 2020

Exit Festival

Exit gaat komende zomer voor de twintigste keer van start. Het vierdaagse festival wordt jaarlijks gehouden in het Fort van Petrovaradin. Elke jaar weet de organisatie kleppers van namen te strikken. Vorige editie stonden onder meer Charlotte de Witte, The Cure, Sofi Tukker en Skepta op het affiche. Nu kun je genieten van onder andere David Guetta, Tyga en Fatboy Slim.

 • Locatie: Novi Sad, Servië
 • Datum: 9-12 juli 2020
 • Tickets: kaartjes kosten je € 110,-.
 • Meer informatie vind je terug op de website van het festival.
Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.