Rock am Ring 2021 vult affiche aan met o.a. Korn en The Offspring

1453

De Duitse zusterfestivals Rock am Ring en Rock im Park voegen een hoop nieuwe namen toe aan de line-up voor 2021. Onder andere Billy Talent, Korn en The Offspring staan vanaf heden op de poster.

Helemaal nieuw zijn de toevoegingen aan de affiches voor Rock am Ring en Rock im Park 2021 natuurlijk niet. Naast headliners Green Day, Volbeat en System of a Down stonden ook vele sub-headliners namelijk al gepland voor de 2020 editie. Onder meer Billy Talent, Korn, Deftones en The Offspring zouden eigenlijk komende zomer al te zien zijn. Gelukkig wisten ze ook voor 2021 ruimte te maken in hun schema’s voor een optreden in het Duitse Nürnberg. Wie ze daar vergezellen lees je hieronder:

 • Billy Talent
 • Broilers
 • Korn
 • Deftones
 • Fall Out Boy
 • The Offspring
 • Rea Garvey
 • Airbourne
 • Weezer
 • Bilderbuch
 • NF
 • Alan Walker
 • Powerwolf
 • Trettmann
 • Royal Republic
 • The Distillers
 • SSIO
 • U.V.A.

The Offspring

https://www.youtube.com/watch?v=QtTR-_Klcq8&feature=emb_logo

De Amerikaanse band The Offspring ontstond in 1984 en domineerde de jaren negentig met hits als ‘Self Esteem’, ‘Gotta Get Away’ en ‘Pretty Fly (For A White Guy)’. Gelukkig zijn de punkrockers nog steeds actief. Zo stonden ze in 2018 op onder meer Pinkpop en Rock Zottegem. In 2020 stonden optredens op onder meer Jera On Air en Graspop gepland. De band is in ieder geval bevestigd voor Rock am Ring 2021.

Rock am Ring 2021

Foto: Natasja Blouw/Festileaks

Rock am Ring is een van de grootste rockfestivals van Duitsland. Afgelopen zomer zouden onder meer System of a Down, Volbeat en Gojira te zien zijn op het festival. Door de coronarisis kunnen deze optredens niet meer doorgaan. Ook voor dit jaar waren de eerste namen al bekend gemaakt. Green Day, System of a Down en Volbeat stonden weer op het programma. Helaas is ook de editie van dit jaar geannuleerd.

Locatie: Nürburgring en Zeppelinfeld, Duitsland
Datum: Afgelast
Tickets: Een weekendticket kost €209
Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.