12 juni: Best Kept Secret Bingo met Maurits Westerik

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Geen Best Kept Secret dit weekend? Wij hebben the next best thing voor je: de Best Kept Secret Bingo. Op vrijdag 12 juni van 20:00 tot 22:00 host festivaldirecteur Maurits Westerik een speciale BKS-Bingo voor deelnemers van Festileagues. Doe mee en maak kans op vele punten voor jouw Festileagues team!

Festileagues is een festivalspel van festivalplatform Festileaks voor vriendengroepen die al in de startblokken stonden voor een nieuwe festivalzomer. Als alternatief spelen deelnemers een breed spectrum aan online en offline opdrachten met een ultieme hoofdprijs in het verschiet: toegang tot 17 diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021, waaronder Best Kept Secret.

In een avond vol (verborgen) parels laat Maurits via een livestream enkele van zijn favoriete indie darlings de revue passeren. Van Bon Iver tot Bountyhunter en via Slowdive weer terug naar Arctic Monkeys: je weet nooit welke plaat er als volgende uit zijn digitale platenkoffer komt. Trommel je vaste BKS groepje dus maar op, want tijdens de Best Kept Secret Bingo waan jij je toch nog even in Hilvarenbeek.

Best Kept Secret Bingo: Spelregels

  • Vóórdat de BKS Bingo begint, moet je als deelnemer een kaart kiezen met daarop 9 uitvoerende artiesten. Dat kan via festileaks.com/bingo.
  • Op vrijdag 12 juni verschijnt op die pagina een livestream, waarop door BKS-directeur Maurits Westerik verschillende tracks worden gedraaid.
  • Hoor je een track die op jouw bingokaart staat, dan streep je hem af.
  • Als je wilt meespelen voor de winst, moet je ingelogd zijn in de Festileagues omgeving.
  • Je kunt ook meespelen zonder ingelogd te zijn. Je pakt dan een willekeurige bingokaart maar kunt dan geen prijzen winnen.
  • Registreren voor Festileagues kan hier.

Maar er is meer

  • Naast Maurits is ook Jorinde Hiddema te gast, BKS-teamlid van het eerste uur. Je kunt ze beide het hemd van het lijf vragen via de chat op de live pagina.
  • Naast punten voor je Festileagues team, is er nog een heel circus aan prijzen: waaronder een vinylpakket van The National, een zeldzame testpersing van DIIV en de nieuwste platen van The Strokes, Black Lips en The Homesick.

Best Kept Secret-week bij Festileagues

Deze week is het Best Kept Secret-week bij Festileagues. Dat betekent dat er een selectie opdrachten over het festival in Hilvarenbeek te spelen zijn deze week. Herken BKS-gerechten in emoji’s of ontwerp het fictieve podium ‘EIGHT’: je kunt weer aan de slag.

Nog niet aangemeld voor Festileagues? Geen paniek, je hebt geen achterstand, alleen wat opdrachten om bij te werken. Maak ze nu, verdien punten en beleef in 2021 de zomer van je leven.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2013

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 21-23 juni 2013
Tickets Niet meer beschikbaar.