The Offspring, The Hives en meer onder eerste namen Jera On Air 2021

582

Daar zijn ze dan: de eerste namen voor Jera On Air 2021. Zo (her)bevestigt de organisatie onder meer The Offspring, The Hives en Live of Agony.

De eerste namen voor Jera On Air 2021 zijn een feit. Het een blij weerzien voor onder meer The Offspring, The Hives, Live of Agony en Of Mice & Men. Ook laat de organisatie weten dat er binnenkort meer namen volgen. Stay tuned! Bekijk hieronder een lijst met de kersverse acts.

 • The Offspring
 • The Hives
 • Live of Agony
 • Anti-Flag
 • Belvedere
 • Counterparts
 • Crossfaith
 • For the Fallen Dreams
 • Good Riddance
 • Higher Power
 • Incendiary
 • Jesus Piece
 • Knocked Loose
 • Lionheart
 • Malevolence
 • Mayleaf
 • Nasty
 • Neck Deep
 • Northlane
 • Of Mice & Men
 • Rise Of The Northstar
 • Suicide Silence
 • While She Sleeps

The Offspring

De Amerikaanse band The Offspring ontstond in 1984 en domineerde de jaren negentig met hits als ‘Self Esteem’, ‘Gotta Get Away’ en ‘Pretty Fly (For A White Guy)’. Gelukkig zijn de punkrockers nog steeds actief. Zo stonden ze in 2018 op onder meer Pinkpop en Rock Zottegem. In 2020 stonden optredens op onder meer Jera On Air en Graspop gepland. Gelukkig keren de heren volgend jaar weer terug naar de festivals. Zo is de band te zien op onder meer Rock am Ring 2021 en Jera On Air 2021.

Jera On Air 2021

Jera On Air 2018
Foto: Sam / Festileaks

Jera On Air vindt jaarlijks plaats in het Limburgse Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. 

Deze zomer zouden onder meer The Offspring, Frank Turner en Anti-Flag op de planken staan. Door het coronavirus gaat het festival deze zomer niet door. Wel zijn de eerste namen voor 2021 al bekend gemaakt. Zo zijn onder meer The Offspring, The Hives en Live of Agony op het affiche te zien.

 • Locatie: Ysselsteyn, Nederland
 • Datum:24 t/m 26 juni 2021
 • Tickets: blijven geldig
 • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)