Jera On Air 2020 strikt The Offspring

Punkrockfestival Jera On Air is uit de startblokken geschoten. Het Ysselsteynse festival maakt vandaag The Offspring bekend als headliner op vrijdag 26 juni.

Met The Offspring heeft Jera On Air echte punkrocklegendes binnengehaald. De organisatie brengt tegelijk met de aankondiging van The Offspring naar buiten dat veel meer acts worden gepresenteerd op woensdag 4 december. Kun je niet wachten hierop en ben je nu al gemotiveerd om een ticket te scoren? Dat kan al meteen via de website voor de prijs van € 95,- voor het hele weekend.

The Offspring

https://youtu.be/W4eVG0Y0wwU

De Amerikaanse band The Offspring ontstond in 1984 en domineerde de jaren negentig met hits als ‘Self Esteem’, ‘Gotta Get Away’ en ‘Pretty Fly (For A White Guy)’. Gelukkig zijn de punkrockers nog steeds actief. Zo stonden ze in 2018 op onder meer Pinkpop en Rock Zottegem. Komend festivalseizoen is de band te zien op onder meer Jera On Air en Graspop.

Jera On Air 2020

Jera On Air 2018
Foto: Sam / Festileaks

Jera On Air vindt jaarlijks plaats in het Limburgse Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. Voorgaande jaren stonden onder meer Parkway Drive, Enter Shikari, Billy Talent en Heideroosjes op de affiches van het festival. In 2020 is het aan The Offspring om er een groot feest van te maken.

  • Locatie: Ysselsteyn, Nederland
  • Datum: 25-27 juni 2020
  • Tickets: te koop via deze pagina voor de prijs van € 95,- voor een heel weekend
  • Voor meer informatie kun je terecht op de festivalwebsite
Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel