Dit zijn de leukste Festileagues Pinkpop-inzendingen tot nu toe

169

De afgelopen weken zijn er al veel creatieve doe-opdrachten ingeleverd door de fanatieke spelers van Festileagues. Onder die challenges vielen ook de ‘Bouw de Pinkpop Mainstage met roze voorwerpen’ en de ‘Maak je eigen roze Amnesty Pinkpop hoedje’ opdrachten. Wij hebben de tofste inzendingen alvast voor je op een rijtje gezet. Heeft jouw team nog niets ingeleverd? Wees er dan snel bij want je hebt nog maar tot 15 juli de tijd.

Team ‘Zuiderzee’

De fanatiekelingen van team Zuiderzee hebben niet alleen hun eigen mainstage gebouwd. Ze hebben hun creatie ook nog eens voorzien van een decontamination station. Zo blijven de optredende artiesten veilig van eventuele zieke fans. Het team heeft schijnbaar ook contact gehad met minister Hugo de Jonge en die ziet dit podium voor ‘het Nieuwe Pinkpop’ wel zitten. Zoals je ziet zijn de ontwerpers van dit bouwwerk trots op hun werk.

Team ‘The F*ucking C*nts’

Het podium van Team ‘The F*ucking C*nts is direct in gebruik genomen. De nieuwe band ‘The Pink Animals’ staat op de planken. Ze hebben ook aandacht besteedt aan het licht, geluid en de cameras. Deze worden vakkundig beheerd door onder meer Camerabeer en de Technische Flamingo. Deze bühne zou zeker niet misstaan op Pinkpop.

Team ‘Bestkeptsecret’

Dit prachtige eetbare bouwwerk is gemaakt door Team ‘Bestkeptsecret’. Hun teamnaam doet anders vermoeden, maar deze Pinkpop-opdracht viel bij hen goed in de smaak. Na het maken van de foto schijnt het podium direct te zijn opgegeten. Kun jij trouwens raden welke band hier op staat te treden?

Team ‘Vaders en dochters rocken’

Dan gaan we nu door met de Pinkpophoedjes. Team ‘Vaders en dochters rocken’, de huidige nummer drie van de ranglijst, hebben hun eigen roze kroon gemaakt. Het hoofddeksel is gedecoreerd met sterren, gitaren en zelfs een kaars. Dit kunstwerk zou het zeker goed doen op de festivalweide in Landgraaf.

Team ‘De Stokertjes’

Het team ‘De Stokertjes’ zijn de kant van de haute couture op gegaan. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat ze momenteel eerste staan op de ranglijst. Aan het gezicht van de drager te zien zit het hoedje ook nog eens heel lekker. Komt dat even mooi uit. Daarnaast heeft deze groep ook nog aandacht voor Amnesty. Een creatie met klasse.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!