Dour 2021 presenteert A$AP Rocky en extra dag main stage

A$AP Rocky
Photo: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor Dour 2021: volgend jaar staat A$AP Rocky op de planken in The Last Arena. Bovendien zet het festival de main stage al op woensdag vol artiesten.

Ook A$AP Rocky gaat volgend jaar weer touren. Dour kondigt de komst van de rapper aan via hun website. Aangezien de editie in 2020 niet doorgaat, wordt de main stage The Last Arena al vanaf woensdag in gebruik genomen. Normaal gezien programmeert de organisatie de main stage van donderdag tot en met zondag. Dit jaar is dat dus een dagje meer en staat A$AP Rocky de eerste dag op het hoofdpodium. Hij zou dit jaar zijn gemiste optreden van 2019 inhalen, maar dit kan door de afgelasting van het festival niet doorgaan. Het optreden haalt hij dus volgende zomer in.

Daarnaast laat de organisatie weten morgenmiddag nog een nieuwe act bekend te maken. Eerder maakte het festival al een handvol namen bekend, waaronder Amelie Lens, Angèle, Modeselektor en The Black Madonna.