Festivalconcert: toch nog genieten van System Of A Down

2020 heeft tot nu toe één heel groot nadeel voor de festivalminnende mens. Maar, er is ook een voordeel: we hebben een online beeldbank vol met legendarische concerten. YouTube aan, drankje in de hand, goed smeren, en je thuisfestival kan beginnen. Vandaag als headliner: System Of A Down.

Zondag 5 juli 2020 had de dag moeten zijn dat System Of A Down de laatste dag van rock Werchter had afgesloten… Maar laten we daar niet te veel bij stilstaan! In plaats daarvan maken we van de nood een deugd en vervangen we de headlineset vanavond door die van System Of A Down op Pinkpop 2017. Geen regen, plaspauzes wanneer je wilt, geen rij voor het bier, veel van jullie favoriete tracks, en gegarandeerd goed zicht. Zo wordt het toch nog genieten van SOAD!

System Of A Down live op Pinkpop 2017