Festivalconcert: toch nog genieten van System Of A Down

161

2020 heeft tot nu toe één heel groot nadeel voor de festivalminnende mens. Maar, er is ook een voordeel: we hebben een online beeldbank vol met legendarische concerten. YouTube aan, drankje in de hand, goed smeren, en je thuisfestival kan beginnen. Vandaag als headliner: System Of A Down.

Zondag 5 juli 2020 had de dag moeten zijn dat System Of A Down de laatste dag van rock Werchter had afgesloten… Maar laten we daar niet te veel bij stilstaan! In plaats daarvan maken we van de nood een deugd en vervangen we de headlineset vanavond door die van System Of A Down op Pinkpop 2017. Geen regen, plaspauzes wanneer je wilt, geen rij voor het bier, veel van jullie favoriete tracks, en gegarandeerd goed zicht. Zo wordt het toch nog genieten van SOAD!

System Of A Down live op Pinkpop 2017

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.