Into The Great Wide Open komt met alternatief programma

113
Foto: © Tibor de Jong

Into The Great Wide Open komt online met een alternatief programma voor de festivalbezoekers. Onder meer Spinvis, DJ St. Paul en S10 zorgen dat je jezelf niet hoeft te vervelen tussen 27 augustus en 2 september.

Het alternatieve programma van Into The Great Wide open bestaat uit drie peilers: De Uitzending, Het Tijdschrift en De Doos. Op 29 augustus zijn in De Uitzending onder meer sessies met Spinvis en S10 te zien. Ook is er ruimte voor andere disciplines zoals literatuur en neemt een boswachter je mee over Vlieland.

Het Tijdschrift is een honderdvijftig pagina’s tellend magazine met onder meer interviews en essays van kunstenaars. Ook is er een collage van Spinvis en wordt ingegaan op de zwarte roots van Nederlandse Hiphop. De Doos is dé manier om Into The Great Wide Open in huis te halen. Daarin vind je onder meer een heerlijke drankje voor bij De Uitzending.

Ook voor de vroege vogels is er een programma. Op 30 augustus verzorgt DJ St. Paul via een livestream de soundtrack van de zonsopkomst. Tussen 6:00 en 7:30 uur zorgt de DJ dat je in je eigen huis kan opstaan als nooit te voren.