WOO HAH! 2020 introduceert interactief festival

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

WOO HAH! zou dit jaar plaatsvinden van 10 tot en met 12 juli, maar vindt vanwege het coronavirus geen doorgang. In plaats daarvan komt het festival met een interactief online alternatief. Met WOO HAH! All Day wordt het publiek getrakteerd op livestreams, exclusieve performances en nog niet eerder vertoond materiaal.

Helaas geen festivalseizoen dit jaar, maar gelukkig zijn er diverse festivals met alternatieven om de zomer toch een beetje door te komen. Zo ook WOO HAH!. Met WOO HAH! All Day kunnen fans van 10 tot en met 12 juli genieten van livestreams met onder meer optredens, interviews en exclusieve opnames van oude shows.

De liveshows vinden plaats in poppodium 013 in Tilburg en Red Bull Music Studios in Amsterdam. Een beperkt aantal mensen krijgt de mogelijkheid om de evenementen live bij te wonen in de 013. “Met dit concept hopen we de pijn voor iedereen, inclusief ons zelf, enorm te kunnen verzachten en een unieke ervaring te kunnen bieden. Eentje die ons allen zoet houdt totdat we in 2021 weer een reguliere WOO HAH! festivaleditie zullen hebben”, aldus festivaldirecteur Ruud Lemmen

Naast de concertregistraties biedt WOO HAH! All Day ook interactie in de vorm van Q&A’s, winacties en interviews. Daarnaast verspreiden reporters zich over het hele land bij bezoekers thuis, zodat zij samen met hun vrienden in de livestream te zien zijn.

Tickets WOO HAH! All Day

WOO HAH! All Day vindt plaats tijdens het originele festivalweekend (10 t/m 12 juli). Bezoekers kunnen een ‘Streaming Ticket’ kopen voor € 7.95. Er is een beperkt aantal dagtickets voor € 15,- om de liveshows bij te wonen. Bezoekers die al een ticket hadden voor WOO HAH! 2020 of 2021 krijgen gratis toegang tot de livestream.

Tickets voor WOO HAH! All Day gaan op maandag 6 juli om 14.00 uur in de verkoop via www.woohahallday.com. De volledige line-up van dit evenement wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Op zondag 12 juli maakt de organisatie overigens ook de eerste namen voor WOO HAH! 2021 bekend.

https://www.instagram.com/p/CCI7MynnItr/?igshid=fzian9v8w91h