Advertisement

Decibel Outdoor komt met 7-uur durende livestream inclusief line-up drop voor 2021

Photo: Decibel Outdoor 2019

Ook Decibel Outdoor kijkt verwachtingsvol uit naar 2021. Het festival presenteert op zaterdag 22 augustus een 7-uur durende livestream onder de noemer ‘Decibel Outdoor: Stay Loud’. Naast tal van optredens wordt tijdens deze livestream ook de line-up voor Decibel Outdoor 2021 bekend.

De organisatie heeft een paar van de grootste artiesten van Decibel Outdoor op het programma staan. Onder meer Paul Elstak, Brennan Heart, Radical Redemption en Deadly Guns treden op in de Beekse Bergen. De stream sluit – geheel in Decibel-stijl – af met een eindshow, waarin een ode wordt gebracht aan het publiek en het festival. Check hier het volledige programma van Decibel Outdoor: Stay Loud.

Tijdens de openingsshow wordt de kaartverkoop voor Decibel Outdoor 2021 geopend. Ook presenteert de organisatie een nieuwe collectie merchandise met een modeshow. Aan het einde van de stream maakt het festival de line-up voor 2021 bekend. De livestream vindt plaats op zaterdag 22 augustus, van 17:00 tot 00:00 uur en is te volgen via live.b2s.nl.

Decibel Outdoor Logo

Decibel Outdoor 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen