Decibel Outdoor komt met 7-uur durende livestream inclusief line-up drop voor 2021

3965
Photo: Decibel Outdoor 2019

Ook Decibel Outdoor kijkt verwachtingsvol uit naar 2021. Het festival presenteert op zaterdag 22 augustus een 7-uur durende livestream onder de noemer ‘Decibel Outdoor: Stay Loud’. Naast tal van optredens wordt tijdens deze livestream ook de line-up voor Decibel Outdoor 2021 bekend.

De organisatie heeft een paar van de grootste artiesten van Decibel Outdoor op het programma staan. Onder meer Paul Elstak, Brennan Heart, Radical Redemption en Deadly Guns treden op in de Beekse Bergen. De stream sluit – geheel in Decibel-stijl – af met een eindshow, waarin een ode wordt gebracht aan het publiek en het festival. Check hier het volledige programma van Decibel Outdoor: Stay Loud.

Tijdens de openingsshow wordt de kaartverkoop voor Decibel Outdoor 2021 geopend. Ook presenteert de organisatie een nieuwe collectie merchandise met een modeshow. Aan het einde van de stream maakt het festival de line-up voor 2021 bekend. De livestream vindt plaats op zaterdag 22 augustus, van 17:00 tot 00:00 uur en is te volgen via live.b2s.nl.

Decibel Outdoor

Decibel Outdoor is een driedaags festival in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Op het festival vind je veel verschillende muziekstijlen, die wel allemaal hard zijn: onder meer hardstyle, hardcore, early rave en uptempo beats knallen hier door de boxen. Er zijn maar liefst 13 area’s met ieder een eigen genre, dat ook nog wel eens wisselt. Als je uitgebeukt bent op het terrein kun je op de camping nog verder razen in de Decibel Hangout.

In 2020 gaat het festival echter niet door. Decibel organiseert als alternatief op zaterdag 22 augustus een 7-uur durende stream met onder meer Paul Elstak, Brennan Heart, Radical Redemption en Deadly Guns. Ook maakt de organisatie tijdens deze stream de line-up voor 2021 bekend en gaat de ticketverkoop van start. In 2021 vindt Decibel Outdoor plaats van 20 tot 22 augustus.