Dua Lipa kondigt remix album aan

Dua Lipa komt met een nieuw album vol remixes. De plaat heet Club Future Nostalgia en komt uit op 21 augustus.

Het album bestaat uit gloednieuwe remixes met verschillende artiesten. De remixes zijn van haar nummers op haar tweede album Future Nostalgia, dat eerder dit jaar verscheen. Op 14 augustus verschijnt de eerste track ‘Levitating’, featuring Madonna en Missy Elliott. Daarna volgt het nummer ‘Physical’, featuring Gwen Stefani en geremixed door Mark Ronson.

Zelf zegt de Britse het volgende over het album: “De laatste maanden zijn onwerkelijk geweest. Ik heb jullie vanuit thuis zien dansen op Future Nostalgia alsof jullie met mij in de club waren. Dat bracht heel veel vreugde naar mijn dagen thuis, ook al zou ik de nummer liever live voor jullie spelen. Gedurende deze periode besloot ik het feest naar een hoger level te tillen samen met The Blessed Madonna, die me hielp Club Future Nostalgia te maken. We nodigden wat vrienden en legendes uit om mee te delen in de vreugde. De absolute queens Missy Elliott en Madonna hielpen met een remix van ‘Levitating’ en mijn droomvrouw Gwen Stefani en Mark Ronson tilden ‘Physical’ naar een hoger niveau. En het feest stopt daar niet – er komen nog veel meer verrassingen aan!”

Op 3 februari komt de zangeres naar de Ziggo Dome. Alvast in de stemming komen? Check dan haar festivaloptreden op Tomorrowland 2018.