Sziget
Tickets
10-15 augustus 2022
Hongarije
Boedapest, Hongarije

Festivalconcert: toch nog genieten van Dua Lipa

Dua Lipa
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Het zijn onzekere tijden voor de festivalfanaten. Niet alleen werden er al meerdere festivals afgelast (PaaspopGlastonbury) of verplaatst (Primavera Sound), het is nog maar de vraag of het daarbij blijft. Het coronavirus is voorlopig nog niet onder controle en dat brengt naast gezondheidsrisico’s ook logistieke problemen met zich mee. Maar niet getreurd! Bij Festileaks schotelen we je komende tijd de beste festivalconcerten voor. Zo kun je toch nog genieten van je favoriete artiesten. Vandaag op het digitale mainstage: Dua Lipa!

Met haar o-zo-belangrijke tweede plaat, Future Nostalgia, zou Dua Lipa de hele wereld overgaan. Ook de festivals zouden aan de beurt komen, zo stond de Britse zangeres op de posters van onder meer Glastonbury en Sziget. Maar helaas, ook Dua Lipa ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis. Daarom koos ze ervoor om haar Future Nostalgia EU tour te verplaatsen naar 2021 (wat betekent dat ze 3 februari 2021 in de Ziggo Dome staat). Wie weet of we de popdiva nog op Sziget kunnen aanschouwen, maar tot die tijd nemen we genoegen met een knaller van een festivalconcert.

Live op Tomorrowland 2018

Dua Lipa is van alle markten thuis. Met haar popmuziek vol invloeden uit de disco, rock en dance staat ze net zo goed op de poster van Lowlands als die van Tomorrowland. Sterker nog, in 2018 deed ze beide festival aan. Vandaag nemen we je mee naar de magische wereld van Tomorrowland, waar de Britse bewees dat je geen draaitafel hoeft te hebben om het publiek mee te krijgen.

Dua Lipa

Dua Lipa
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De Britse zangeres Dua Lipa werd in Londen geboren als kind van gevluchte Albanese ouders. Ze debuteerde in 2015 met haar single ‘New Love’. De echte doorbraak kwam bij haar tweede single ‘Be The One’. In de afgelopen 2 jaar is het hard gegaan. Afgelopen jaar kwam het debuutalbum Dua Lipa uit met onder meer hits als ‘Hotter Than Hell’ en ‘New Rules’. Binnenkort komt ook haar twee album uit, Future Nostalgia. Daarmee zou de zangeres onder meer naar Glastonbury 2020 trekken. Helaas vind dat door het coronavirus geen doorgang.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
Joris Voorn
Tame Impala
Tickets Kopen