Festileaks pakt uit met online Lowlands escape room: ‘Alpha, Bravo, Camping’

805
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Lowlands mag dit weekend dan wel niet doorgaan, toch zijn we allemaal maar wat graag bezig met ons favoriete polderfestival. Daarom kun je dit weekend, voor 24 hours only, een speciale online Lowlands escape room doen! Je zwerft van area naar area en lost overal puzzels en raadsels op, tot je uiteindelijk (hopelijk) weer lekker in je tentje belandt.

In ‘Alpha, Bravo, Camping’ start je bij de Alpha. De laatste eindnoot wordt gespeeld door de headliner, maar dat betekent alles behalve het einde van je Lowlands-nacht. Sterker nog: die begint pas. Voordat je uiteindelijk veilig in je tentje ligt, kom je langs 12 verschillende Lowlands-areas. Overal staat een spannende puzzel, quiz, rekensom of raadsel op je te wachten. En je mag natuurlijk pas door naar de volgende area als je de oplossing hebt gegeven.

‘Alpha, Bravo, Camping’ kun je uitsluitend spelen tussen zaterdag 22 augustus 11:59 en zondag 23 augustus 11:59.

De escape room ‘Alpha, Bravo, Camping’ is onderdeel van Festileagues, de game die we al de hele zomer spelen en waarmee je kans maakte op de zomer van je leven in 2021. De Lowlands escape room vormt de ultieme eindbom van Festileagues. Te winnen zijn tot maar liefst 350 (!) punten voor je Festileagues team. Maar ook als je niet eerder meedeed kun je gewoon de escape room doen als losse game! Dan speel je gerust lekker mee voor de fun. En fun it is!

Om mee te doen aan Alpha, Bravo, Camping moet je wel even een account maken op de Festileagues omgeving. Geen zorgen, dat kost je nog geen minuutje. Ready, set? GO!

Lowlands 2021

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma. The Opposites zijn aangekondigd als eerste headliner voor volgend jaar.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

  • Locatie: Biddinghuizen
  • Datum: 20 tot en met 22 augustus
  • Tickets: kaarten van 2020 blijven geldig voor 2021
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.