Tune vanavond in bij Studio Sziget: 7 dagen festival in 3 uur

131
Sziget Festival
Foto: Sandor Csudai (Rockstar Photographers)

Het is hoog tijd voor het volgende live event van onze game Festileagues . Op zaterdag 8 augustus nemen we je mee op reis door zeven dagen Sziget in een doldwaze en dynamische quizuitzending. Verwacht veel kans op (bonus)punten, zeven toffe quizrondes over één van de grootste festivals van Europa en vooral een gezellig samenschoolexcuus voor jou en je Sziget-squad. Zorg zelf voor de dixis en de lauwe Dreher. We starten om 20:00 en het geplande einde is 23:00.

Voor vele festivalgangers is Sziget de moeder aller festivals. Zeven dagen lang dompel je jezelf onder in een bonte mix van nationaliteiten, (muzikale) diversiteit, maar vooral heel, veel, feest! Strijk je favoriete vlag, haal je beste straattheater-act uit de kast en train je muzikale brein, want op zaterdag 8 augustus wordt je Sziget-kennis en -kunde op de proef gesteld. In Studio Sziget beleven we de week alsof hij nooit gecanceld is.

De spelregels in het kort

  • Op zaterdag 8 augustus verschijnt op de opdrachtpagina een livestream waarop de uitzending plaatsvindt.
  • De quizantwoorden dienen ingeleverd te worden via Google Forms. Deze antwoordformulieren zijn vanaf zaterdag 8 augustus beschikbaar op deze pagina.
  • Om in aanmerking te komen voor punten voor je Festileagues-team, vul je in elke form consequent jullie teamnaam en één contact e-mailadres in.
  • Je kan tijdens de show op diverse manieren bonuspunten verdienen. Let goed op de instructies van de presentatoren om te weten hoe je kans maakt. Antwoorden op de bonusvragen mogen altijd worden gestuurd naar ons Whatsapp-nummer: +31 (0) 683309702.
  • Meedoen aan de quiz zonder Festileaguesteam is mogelijk. Dan kun je echter geen punten of prijzen winnen.
  • Chat lekker mee via de Festileagues chat rechtsonder deze pagina! De Twitch chat staat uit dit keer.
  • Inschrijven voor Festileagues doe je hier.

Let op: Deze opdracht is een live event. Dat betekent dat je deze opdracht alleen kunt maken op zaterdag 8 augustus tussen 20:00 en 23:00 – daarna niet meer. Be there!

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.