Geen Rage Against The Machine op Rock en Seine 2021

Rage Against the Machine

Rage Against The Machine verzorgt in 2021 geen optreden op Rock en Seine. Dat maakt de organisatie bekend via de social media-kanalen.

Er gaat een streep door het exclusieve optreden van Rage Against the Machine op het Franse festival Rock en Seine. De Amerikaanse band zou in 2020 een optreden verzorgen op het festival, maar komt deze aankomend jaar niet inhalen. Voor het eerst sinds 2008 stond de band weer geprogrammeerd op het festival. Verder laat de organisatie weten dat alle ticketkopers hun geld terugkrijgen. Binnenkort volgt er meer nieuws over de editie in 2021.

RATM zou dit jaar op reünietournee gaan, door onder andere Amerika en Europa. Het is de eerste keer sinds 2011 dat de heren weer bij elkaar komen. Door het coronavirus is de tour verplaatst. Tot nu toe zijn er nog geen Europese data bekendgemaakt. De shows in Amerika zijn verplaatst naar volgend jaar. Deze vinden nu plaats van 3 juni tot en met 15 augustus.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.