Girl Band en Porridge Radio onder eerste acts Misty Fields 2021

121

Misty Fields ‘Het Bos In’ 2020 is nog maar net voorbij, en het Noord-Brabantse festival zet het vizier alweer op volgend jaar. De organisatie heeft zojuist namelijk de eerste artiesten van de volgende editie gepubliceerd. Onder meer Girl Band en Porridge Radio zijn tussen 10 en 12 september te bewonderen in Heusden.

De Brabanders zijn al een mooi eind onderweg, want er zijn tegelijk met de bovengenoemde publiekslievelingen nog meer muzikanten gepresenteerd. Hieronder volgt het gehele overzicht van de eerste lichting voor Misty Fields 2021:

 • Just Mustard
 • The Goa Express
 • Pinch Points
 • BILK
 • The Buttshakers
 • Personal Trainer
 • Nouveau Vélo
 • Girl Band
 • LIFE
 • Porridge Radio
 • Happyness

Misty Fields presenteert zichzelf graag als een ontdekkingsfestival. Je zult dus voornamelijk groepen en solisten tegenkomen die op dit moment hard aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. De ticketverkoop start op zaterdag 12 september. Voor een weekendticket betaal je €57,50.

Misty Fields 2021

https://youtu.be/Ad6OYu0R7HU

Misty Fields is een jaarlijks terugkerend festival in Heusden, Noord-Brabant. Het evenement viert in 2021 zijn 16e verjaardag. Het leek er even op dat de editie in 2020 niet zou doorgaan, maar de organisatie had op het laatste moment een coronaproof versie uitgerold. Zo konden gelukkigen toch nog genieten van artiesten als Pip Blom.

 • Locatie: Natuurgebied ‘De Groote Peel’, Heusden (Noord-Brabant)
 • Datum: 10 t/m 12 september 2021
 • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Michel Stempher
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.