Advertisement

Misty Fields 2021 presenteert Los Bitchos, Rats On Rafts en meer

Misty Fields

Misty Fields 2021 voegt acht nieuwe namen toe aan het affiche. Onder andere Los Bitchos, Rats on Rafts en Scalping zijn toegevoegd aan de line-up.

Acht nieuwe namen voor de jubileumeditie van Misty Fields 2021. Naast Los Bitchos Rats on Rafts en Scalping zijn ook Memes en Judy Blank te vinden op het Brabantse festival. Eerder verschenen Girl Band, Porridge Radio en Personal Trainer al op het affiche. Check voor alle nieuwe namen de lijst hieronder:

  • Los Bitchos
  • Rats on Rafts
  • Scalping
  • Judy Blank
  • Memes
  • Sprints
  • Ramkot
  • The Haunted Youth

Naast deze artiesten belooft Misty Fields ook een uitgebreid programma aan kunst en theater. De sfeervolle locatie in Noord-Brabant en het uitgebreide aanbod aan eten en drinken maken de unieke festivalervaring compleet.

https://www.instagram.com/p/CN4UVnMhUj7/

Jubileumeditie Misty Fields

Hoewel de toekomst nog onzeker blijft, laat de organisatie van Misty Fields er geen gras over groeien. Er wordt vanuit gegaan dat het festival in september gewoon doorgaat. Misty Fields-voorzitter Marcel Moonen zegt er het volgende over: “Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons vijftienjarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario’s, praten we met andere festival-collega’s en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields.”

Rats On Rafts

De Rotterdamse trots met energieke postpunk verdient na jaren het grote podium op de festivals. Niet dat ze nergens hebben opgetreden, integendeel. Maar deze act mag door zijn kwaliteit en eigen sound niet ontbreken. Rats On Rafts staat voor kwaliteit en niets minder. Na een tour in Japan hebben zij deze sound enorm laten beïnvloeden en ten goede: “Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths” is een topplaat die de klasse van Nederlandse postpunk even bevestigt. Alleen die titel al!

Misty Fields Logo

Misty Fields 2024

Locatie
Nederland
Asten, Nederland
Datum 8-10 september 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke