‘Nieuwe muziek Rammstein op komst’

Rammstein
Foto: Bart Heemskerk

Het lijkt erop dat we nieuwe muziek van Rammstein krijgen. De bandleden zijn namelijk gezien op de plaats van hun studio.

Volgens Rammstein World zijn enkele bandleden en technici gespot in het Franse Saint-Rémy-de-Provence. Hier ligt de studio van de mannen. Andere mensen, die normaal gezien ook met de band in de studio zitten, zijn daar ook. Dit hebben zij namelijk op hun sociale media gezet. Bovendien liet drummer Christoph Schneider weten dat de heren dit jaar aan nieuwe muziek gingen werken.

Nieuwe muziek lijkt dus op komst te zijn. Wanneer dit verschijnt, is nog niet bekend. Tot nu toe is de band niet aangekondigd voor Nederlandse festivals in 2021. Wel liet Rammstein weten dat het geplande concert in Nijmegen verplaatst wordt. Op 3 augustus halen zij hun show in het Goffertpark in. Spelen de mannen dan wat nieuwe nummers?