AC/DC plaatst fragment met nieuwe muziek op YouTube

AC/DC blijft lekker doorgaan met teasen. De groep plaatste een kort fragment waarin nieuwe muziek te horen is op YouTube.

Eerder deze week flakkerde er al een bliksemschicht op de social media van de mannen. Ook was hun Instagrampagina leeggemaakt, wat een belletje deed rinkelen bij de fans. Nu heeft de band een korte video van 30 seconden op YouTube gezet, waarin nieuw materiaal te horen is. Het lijkt er dus op dat we binnenkort nieuwe muziek kunnen verwachten van de mannen. In de titel van de video staat bovendien ”Teaser 1”, wat doet vermoeden dat er nog meer teasers aan zitten te komen. Bekijk de video hieronder.

Vorig jaar ging het gerucht dat de groep in 2020 verschillende festivals in Noord-Amerika zou headlinen. De laatste keer dat AC/DC bij ons in de buurt was, was in 2016. De mannen stonden toen te scheuren op het Festivalpark van Werchter. Wellicht brengt een potentiële nieuwe plaat een nieuwe festivaltour met zich mee. Zien we de band misschien volgend jaar terug in België of Nederland?