Paul McCartney: “Wat als de show in Los Angeles de laatste was?”

Paul McCartney Freshen Up Tour 2020

Treurig nieuws vanuit het kamp Paul McCartney. Zo vreest de oud-Beatle soms dat hij zijn laatste show al heeft gespeeld.

Met zijn 78 lentes is Paul McCartney niet meer de jongste. Door de aanhoudende coronacrisis is het onduidelijk wanneer er weer grote concerten kunnen plaatsvinden. Hierdoor sluipt er twijfel in bij de ex-Beatle over zijn verdere carrière als muzikant.

Omdat zijn laatste show in juli 2019 te Los Angeles ‘niet echt goed’ was geeft de Brit aan dat hij er wel degelijk over nadenkt om te stoppen. Dit gaf hij aan in een interview met BBC 6. McCartney vraagt zich af: “Wat als dat nu het laatste optreden was?” De Beatle-legende vervolgt: “Het zou geweldig zijn als we weer in grote menigten live naar een band kunnen luisteren en gek kunnen worden.”

Eerder werd al duidelijk dat de optredens op TW Classic en in het Goffertpark niet worden ingehaald. Wel kunnen we uitkijken naar zijn nieuwe soloalbum, McCartney III. Deze ligt op 11 december in de winkelrekken.