Paul McCartney haalt optredens TW Classic en Goffertpark niet in.

Paul McCartney Freshen Up Tour 2020

De optredens van Paul McCartney op TW Classic en in het Goffertpark, Nijmegen die in 2020 stonden gepland worden niet ingehaald in 2021. De zanger heeft alle Europese data voor zijn Freshen-Up Tour afgelast.

Waar veel artiesten en festivals zo veel mogelijk hun data en affiches doorschuiven naar volgend jaar, ontvangen fans van Sir McCartney helaas slechter nieuws. Het Europese deel van zijn Freshen Up tour, waarmee Paul McCartney op TW Classic in en in het Goffertpark, Nijmegen zou staan krijgen geen nieuwe data in 2021. Ook het optreden van McCartney op de 50e editie van Glastonbury vindt geen doorgang. De ex-beatle geeft aan dat er geen nieuwe data zijn gevonden voor het Europese deel van zijn tour door ‘future work commitments’.

Ticketmaster geeft aan tickethouders via mail op de hoogte te stellen van terugbetalingen voor het optreden in het Goffertpark. TW Classic heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Wel gaven ook zij eerder al aan dat tickethouders voor het festival per mail op de hoogte gesteld zullen worden.

Naast Sir McCartney stonden onder andere The Killers op het affiche van TW Classic. Zij hebben wel de eerste inhaalshow bekendgemaakt.

Paul McCartney

Photo credit: n.a.

Paul McCartney heeft eigenlijk geen introductie nodig. Via een vriend leerde de Engelsman John Lennon kennen en niet veel later maakte de wereld kennis met The Beatles. Bij The Beatles bleef het niet. Ook solo en met Wings bleef McCartney hit na hit schrijven. In 2016 deed hij met zijn band nog Pinkpop en Rock Werchter aan. Dat was ook direct de laatste keer dat de legende in de Benelux te zien was.