Stromae kondigt nieuw album aan

Stromae

Stromae is druk bezig met een nieuwe plaat! In het Franse dagblad Libération deelt hij dit heuglijke nieuws. Wanneer de opvolger van racine carrée precies verschijnt, is nog onduidelijk.

Als je dacht dat Stromae definitief van de radar was verdwenen, heb je het goed mis. De Brusselse zanger komt met een nieuw album, zo vertelde hij in een interview met het Franse dagblad Libération. “Ik ben nooit echt gestopt met muziek maken, behalve in een periode waarin ik niet echt goed was. Ik doe het elke dag, ik werk met en voor anderen… Het album komt eraan, maar ik heb nog geen datum.” Fans hebben er inmiddels al ruim zeven jaar op zitten wachten, maar nu lijkt er dan echt licht aan het einde van de tunnel!

Ondertussen is het ook alweer zes jaar geleden dat de Belgische artiest nog eens op een festival stond. In 2014 was hij te zien op Pinkpop en sloot hij ook Rock Werchter af. Mogen we Stromae binnenkort weer op de festivalaffiches verwelkomen?