Stromae kondigt nieuw album aan

3044
Stromae

Stromae is druk bezig met een nieuwe plaat! In het Franse dagblad Libération deelt hij dit heuglijke nieuws. Wanneer de opvolger van racine carrée precies verschijnt, is nog onduidelijk.

Als je dacht dat Stromae definitief van de radar was verdwenen, heb je het goed mis. De Brusselse zanger komt met een nieuw album, zo vertelde hij in een interview met het Franse dagblad Libération. “Ik ben nooit echt gestopt met muziek maken, behalve in een periode waarin ik niet echt goed was. Ik doe het elke dag, ik werk met en voor anderen… Het album komt eraan, maar ik heb nog geen datum.” Fans hebben er inmiddels al ruim zeven jaar op zitten wachten, maar nu lijkt er dan echt licht aan het einde van de tunnel!

Ondertussen is het ook alweer zes jaar geleden dat de Belgische artiest nog eens op een festival stond. In 2014 was hij te zien op Pinkpop en sloot hij ook Rock Werchter af. Mogen we Stromae binnenkort weer op de festivalaffiches verwelkomen?

Stromae

Stromae scoorde in 2009 een wereldhit met ‘Alors On Dance’Het leek het begin van een jarenlange muziekcarrière, want de Belg scoorde nadien met nummers als ‘Papaoutai’ en ‘Formidable’ hit na hit. De festivalpoorten stonden wagenwijd open. Stromae trakteerde zijn publiek niet alleen op muzikale hoogstandjes, maar ook op ongenaakbare choreografieën en prachtige outfits.De kleding die hij draagt is van Mosaert, zijn eigen kledingmerk.

Maar na 2014 besloot de zanger zijn muziekcarrière op een lager pitje te zetten. Hij focuste zich volledig op zijn eigen kledinglijn en de hoop op een muzikale comeback werd jaar na jaar kleiner. Tot 2021. Met zijn nieuwe single ‘Santé’, blaast Stromae nieuw leven in zijn carrière.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)