The Rolling Stones: ”Ik ga ervan uit dat we op tournee gaan zodra de coronapandemie voorbij is’’

The Rolling Stones
Foto: Claude Gassian

2020 had het jaar moeten zijn van een nieuwe The Rolling Stones-tournee. Door Covid-19 zat dat er niet in, maar uitstel is geen afstel. Zo gaat Gitarist Keith Richards ervan uit dat die tour na het coronavirus er alsnog komt.

Momenteel zit Keith Richards in een echte familiebubbel, zo geeft de gitarist aan tegen het AD. Dat is wel wat anders dan de Amerikaanse tournee die The Rolling Stones in de pijpleiding had zitten. Deze tournee werd aangekondigd vlak voordat het coronavirus ook Europa in zijn greep kreeg. Of er ook Europese optredens bij de tournee horen is daardoor niet duidelijk. Dat moet duidelijk worden wanneer de tournee opnieuw aangekondigd wordt.

Daarnaast waren de heren bezig met nieuwe muziek zo geeft Richards aan. ‘Living in a Ghost Town’ werd dit voorjaar uitgebracht. Volgens de Brit had het album deze periode uit moeten komen, maar is dat door het coronavirus niet gelukt. Hopelijk komt het album in 2021 alsnog uit.