Bruce Springsteen komt met ‘grote verrassing’ in 2021

10775
Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Bruce “The Boss” Springsteen laat van zich horen! Op de Amerikaanse radiozender Sirius XM – E Street Radio channel teaset de zanger dat er een grote verassing aankomt in 2021. Hij zou bezig zijn met verschillende projecten, waarover hij later in het jaar meer bekendmaakt.

De 71-jarige Bruce Springsteen heeft niet stil gezeten het afgelopen jaar. In oktober bracht hij nog samen met zijn geliefde E Street Band een nieuw album uit: Letter To You. In bovengenoemd radioprogramma vertelt de zanger dat hij ook voor 2021 grootste plannen heeft. Springsteen: “You know, I have some projects coming up this year that I won’t tell cos it’s going to be a secret and then a big surprise [laughs].” Wat de verassing dus precies inhoudt, is nog even afwachten.

Verder weet The Boss te melden dat hij zodra het kan weer op tournee gaat. Het is alweer een tijd geleden dat Bruce met zijn E Street Band het podium beklom. Afgelopen december deed hij dit voor het eerst in bijna vier jaar weer met een gedeelte van de band. Hoewel niet alle bandleden aanwezig konden zijn vanwege de corona-uitbraak, klonk het als vanouds en smaakte het voor de fans naar meer!

Bruce Springsteen & The E Street Band

Bruce-Springsteen-Danny-Clinch
Photo credit: Danny Clinch

Bruce “The Boss” Springsteen is een Amerikaanse zanger, liedjesschrijver en gitarist. Met hits als ‘Born In The USA’, ‘Dancing In The Dark’ en ‘Born To Run’ is hij niet meer weg te denken uit de muziekscene. Tijdens zijn carrière heeft Springsteen meerdere bands samengesteld, maar de E Street Band is inmiddels al bijna 50 jaar bij elkaar. Sinds 1972 treedt de begeleidingsband samen met Springsteen op. In het verleden heeft de band ook met andere artiesten op het podium gestaan, onder wie Bob Dylan, Neil Young, Lou Reed, David Bowie, Stevie Nicks, Lady Gaga, Sting en Aretha Franklin.

Springsteen is een graag geziene gast in Nederland, waar hij al tientallen keren optrad. Hieronder vallen ook twee legendarische shows op Pinkpop.

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.