Stem nu op het Ultieme Festivalverhaal!

Allereerst ontzettend bedankt voor alle verhalen die jullie hebben ingestuurd. Het festivalgevoel is weer goed aangewakkerd, te zien aan alle fantastische verhalen. Hoe mooi als jij precies diegene bent die daar ook nog eens festivalvakantie (naar keuze) vanuit Festival Travel en Interrail mee gaat winnen? De tien finalisten zijn bekend en dat betekent maar één ding: STEMMENN MAAARR!!

Alweer twee weken geleden is de zoektocht naar het ultieme festivalverhaal gestart. Via verschillende kanalen konden verhalen ingestuurd worden. Geweldige, toevallige, opmerkelijke, weemoedige en soms vieze verhalen zijn de revue gepasseerd. Elke verhaal uniek en ultiem in zijn soort.

Een selectie van tien verhalen maken was dan ook zeker niet makkelijk. Toch is het gelukt (klein schouderklopje naar onszelf). Via de button hieronder ga je naar de stempagina, waar je de tien verhalen kan ontdekken, de stemposter kan checken en natuurlijk ook kan stemmen. Daar houdt het echter niet bij op, elke finalist heeft afgelopen week de mogelijkheid gehad om op een creatieve manier hun eigen festivalverhaal uit te beelden. Deze visualisaties alleen zijn al redenen genoeg om op de button hieronder te klikken. Chapeau aan alle finalisten! Maar wie gaat ervandoor met de hoofdprijs? Welk festivalverhaal vind jij het best en wie gun jij een festivalvakantie naar bijvoorbeeld Sziget, Rock Werchter of Melt festival?

sziget
photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Verdere verloop van de actie

Vanaf maandag 1 maart tot en met zaterdag 6 maart 12:00 heb jij de mogelijkheid om op jouw ultieme festivalverhaal te stemmen. Doe dit dus snel, want zo lang duurt de zesde niet meer. Op zaterdag 6 maart wordt ook de winnaar bekend gemaakt, wie mag gaan genieten van een Festival naar keuze. Naast deze geweldige prijs vanuit Festival Travel en Interrail, is het ook mooi pochen op elke festivalweide dat uitgerekend jij het ultieme festivalverhaal hebt meegemaakt en daarmee in de prijzen bent gevallen. Wij willen alle finalisten heel veel succes wensen en dat het beste verhaal in de prijzen mag vallen.

Dat er nog veel meer ultieme verhalen door ons allen gemaakt mogen worden!