Advertisement
Lowlands
Uitverkocht
19-21 augustus 2022
Nederland
Biddinghuizen, Nederland

De Lowlands Silent Disco quiz: raad jij welk nummer meegezongen wordt?

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dat op 12 mei De Festival Popquiz staat gepland dat moeten we jullie niet meer vertellen. Wel kunnen we jullie gehoor eens testen, zodat het straks helemaal goed loopt. Hoe kunnen we dat beter doen als met een Silent Disco quiz vanop Lowlands?

In 2004 werd de Silent Disco geïntroduceerd op Lowlands en sindsdien is deze niet meer van het festival weg te denken. Tijdens Lowlands 20219 ging onze festivalreporter langs verschillende podia, waar er massaal werd meegezogen met de grootste hits. Aan jullie nu om uit te zoeken welke songs er worden mee geneuried. Haal jij alles op alles? Dan ben jij helemaal klaar voor De Festival Popquiz op 12 mei.

De juiste antwoorden vind je helemaal onderaan het artikel.

Een waar festival anthem

Waar mensen normaal gesproken meezingen met de daadwerkelijke songteksten, hoorden we hier toch iets anders door de tent schallen… Herken jij dit populaire festival anthem?

Ik hoor mensen zingen:

View Results

Loading ... Loading ...

Golden oldie

We waanden ons even een paar decennia terug in de tijd, toen we het publiek los hoorden gaan. Zing je mee met deze klassieker of heb je geen idee?

Ik hoor mensen zingen:

View Results

Loading ... Loading ...

Hedendaagse hit

Lowlands is van vele markten thuis en biedt een divers programma, waarbij veel verschillende genres de bühne passeren. Ook country rap vindt gretig aftrek op de donderdagavond. Hoor jij wat de menigte zingt?

Ik hoor mensen zingen:

View Results

Loading ... Loading ...

Hollands Glorie op Lowlands

Nederland is ook vertegenwoordigd in de silent disco dj-sets. Deze tophit is in de afgelopen jaren vaak live meegeblèrd, dus het mag geen verrassing heten dat dit nummer een succes was op de Lowlands-donderdag.

Ik hoor mensen zingen:

View Results

Loading ... Loading ...

Tijdloos rock anthem

Ook deze artiest heeft in het verleden vaak een plekje op de Lowlands-poster gehad. Dit ware rock anthem blijkt elk jaar nog steeds mateloos populair. Herken jij deze knaller?

Ik hoor mensen zingen... 5

View Results

Loading ... Loading ...

Festival Popquiz

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Als het allemaal goed gaat, kunnen we binnenkort weer festivallen. En dus is het tijd voor voorpret! Daarom organiseert Festileaks De Festival Popquiz. Pak je agenda er daarom alvast bij en omcirkel woensdag 12 mei met de dikste marker die je kunt vinden. De quiz start om 20.30 – dus zorg dat je dan een biertje en portie bitterballen klaar hebt staan – en zal tot een uur of 23 duren. Je hebt een extra lang hemelvaartweekend om uit te brakken. Daarnaast geven we ook een vette hoofdprijs weg: : met je hele team naar een festival in het buitenland.

Zes rondes langs worden jullie ondergedompeld in het echte festivalgevoel. Weet jij bijvoorbeeld wie er op Pukkelpop 2010 stonden en wanneer de eerste editie van Down The Rabbit Hole was? Aarzel dan niet langer en zorg dat je erbij bent! Doe mee met je festivalsquad en wie weet winnen jullie wel de hoofdprijs: met je hele team naar een festival in het buitenland. Hierbij mag je kiezen uit 4-6 (afhankelijk van de grootte van je team) tickets voor Sziget, EXIT of Electric Castle.

Benieuwd naar de antwoorden?

1. ‘Chelsea Dagger’ van The Fratellis
2. ‘Living On A Prayer’ van Bon Jovi
3. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X
4. ‘Sterrenstof’ van De Jeugd van Tegenwoordig
5. ‘Bro Hymn’ van Pennywise

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.