Will And The People en meer naar MadNes Festival 2021

MadNes Festival is hét surf-, skate én muziekfestival van Nederland en bevestigt onder andere Will And The People voor 2021. Ook strikt het festival op Ameland acts als De Likt en Tim Knol & Blue Grass Boogiemen.

MadNes Festival vindt plaats op strand Nes op Ameland en maakt de eerste namen van het affiche bekend. Naast De Likt en Tim Knol onthult het skate- en surffestival meer dan 20 andere artiesten waaronder 45ACIDBABIES en Jack and The Weathermen. Will And The People is niet de enige internationale act die in augustus afreist naar MadNes Festival 2021. Ook het Italiaanse Mahout, het uit Duitsland afkomstige The O’Reillys and the Paddyhats en Gecko Club en Dat Brass uit Engeland staan op het programma.

Naast veel muziek staan er ook allerlei sporten op het programma van MadNes Festival 2021. Zo kun je de Noordzee onveilig maken met golf- of windsurfen. Ook voor de skaters is er veel te beleven met skateclinics, een skatecircus en kun je los gaan op een BMX als je liever twee wielen op de grond houdt.

MadNes Festival biedt ieder jaar een combinatie van muziek, sport en een hele intieme sfeer. Daardoor voelt het festival aan als ‘one of a kind’, wat Festileaks ondervond tijdens de vorige editie. Niet gek dus dat het festival ver op voorhand uitverkocht is. Dit jaar gaan de kaarten op 29 mei in de verkoop.

MadNes Festival 2021

MadNes Festival is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Na een heerlijke boottrip kom je aan op Ameland waar je niet alleen van heerlijke muziek kan genieten. Overdag pak surf je namelijk over de golven rondom het Waddeneiland of zet je het skatepark op zijn kop met de gaafste tricks. Ook echte pro’s komen naar naar Strand Nes om hun kunsten te laten zien. Heb je genoeg gesport dan kun je met een cocktail in de hand Ameland aanschouwen vanuit het kleinste reuzenrad van Europa.

  • Locatie: Strand Nes, Ameland
  • Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
  • Tickets: kaartverkoop start op 29 mei, 11:00 uur
  • meer informatie vind je op de website van MadNes Festival.