MadNes 2021 volledig uitverkocht binnen 3 dagen

760

Het Amelandse festival MadNes is binnen drie dagen volledig uitverkocht. Nog nooit was het festival zo snel uitverkocht.

Van 27 t/m 29 augustus gaat het helemaal los op Ameland. Een volledig uitverkocht MadNes. Iedereen die een ticket heeft weten te bemachtigen kan genieten van optredens van bands als Will And The People, De Likt en 45ACIDBABIES. Daarnaast staan ook DJ Pijpgarantie en Glitterkots en de Nasmaak op het affiche, waar je alleen al voor naam heen zou moeten gaan. Naast de reguliere verkoop, was het ook mogelijk om via onze Festival Popquiz aan tickets te komen voor MadNes. We wensen het team dat die tickets heeft gewonnen heel veel plezier!

Overigens is MadNes veel meer dan alleen muziek. Er is een enorm uitgebreid aanbod aan verschillende soorten sporten en activiteiten op het festival. Zo kan je onder andere golfsurfen, acrogym, indoboarden, bowlen en branding kajakken. Het volledige sport- en activiteitenprogramma kun je hier terugvinden.

Ben jij niet zo van het sporten, maar meer van de cultuur? Ook dan kan jij je hart ophalen tijdens een weekend MadNes. Van een magische goochelshow van Magic Tom & Yuri tot een salsaworkshop. Er is van alles mogelijk op MadNes. Wie benieuwd is naar het complete cultuurprogramma kan dat lezen op de website van het festival.

Met nog iets minder dan drie maanden tot een volledig uitverkocht MadNes van start gaat. Wie voor het eerst het festival bezoekt, kan hier lezen hoe de vorige editie er aan toeging.

MadNes Festival 2021

MadNes Festival is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Na een heerlijke boottrip kom je aan op Ameland waar je niet alleen van heerlijke muziek kan genieten. Overdag pak surf je namelijk over de golven rondom het Waddeneiland of zet je het skatepark op zijn kop met de gaafste tricks. Ook echte pro’s komen naar naar Strand Nes om hun kunsten te laten zien. Heb je genoeg gesport dan kun je met een cocktail in de hand Ameland aanschouwen vanuit het kleinste reuzenrad van Europa.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

  • Locatie: Strand Nes, Ameland
  • Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
  • Tickets: UITVERKOCHT
  • meer informatie vind je op de website van MadNes Festival.
Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.