Lyrics Quiz: hoe goed ken jij de teksten van Red Hot Chili Peppers?

RHCP
Photo: Steve Keros

Morgen is het al zover: de Festival Popquiz. Natuurlijk zijn jullie allemaal al ingeschreven. Daarom stellen we jullie hersenen voor de laatste keer op de proef met een Lyric Quiz van Red Hot Chili Peppers. Scoor jij alles op alles? Dan ben jij helemaal klaar voor morgen.

Zijn jullie klaar voor de Festival Popquiz? Ja? Dan hebben jullie de gehele festival geschiedenis al doorzocht? Natuurlijk want jullie zijn echte toppers. Maar kennen jullie ook alle songteksten vanbuiten? Meer specifiek de lyrics van Red Hot chili Peppers?

In hun ruim 30 jarig bestaan hebben de Amerikanen al een heleboel hits gescoord, eigenlijk zou je alles toch kunnen meebrullen? Toch? Bewijs het maar! Doe de Lyric Quiz en stel je kennis op de proef. Toi Toi!

Red Hot Chili Peppers

RHCP
Foto: Don Crusio/Festileaks

Red Hot Chili Peppers is een vierkoppige Amerikaanse rockband gevormd in 1983 in Los Angeles, Californië. De band combineert rock met funk, rap, punk en pop en heeft tot op heden elf studioalbums op zijn naam staan. Ze zijn vooral bekend van hun albums Blood Sugar Sex Magik (1991), Californication (1999), By the Way (2002), Stadium Arcadium (2006), I’m with You (2011) en de meest recente The Getaway (2016). In 2022 komen de mannen weer naar Europa. Ze staan dan op de weide van onder meer Rock Werchter.

De Festival Popquiz

Credits: Rockstar Photographers

Als het allemaal goed gaat, kunnen we binnenkort weer festivallen. En dus is het tijd voor voorpret! Daarom organiseert Festileaks De Festival Popquiz. Pak je agenda er daarom alvast bij en omcirkel woensdag 12 mei met de dikste marker die je kunt vinden. De quiz start om 20.30 – dus zorg dat je dan een biertje en portie bitterballen klaar hebt staan – en zal tot een uur of 23 duren. Je hebt een extra lang hemelvaartweekend om uit te brakken. Daarnaast geven we ook een vette hoofdprijs weg: : met je hele team naar een festival in het buitenland.

Zes rondes langs worden jullie ondergedompeld in het echte festivalgevoel. Weet jij bijvoorbeeld wie er op Pukkelpop 2010 stonden en wanneer de eerste editie van Down The Rabbit Hole was? Aarzel dan niet langer en zorg dat je erbij bent! Doe mee met je festivalsquad en wie weet winnen jullie wel de hoofdprijs: met je hele team naar een festival in het buitenland. Hierbij mag je kiezen uit 4-6 (afhankelijk van de grootte van je team) tickets voor Sziget, EXIT of Electric Castle.Direct naar de quizpagina