Festileaks organiseerde Studio BKS, inclusief Q&A met Maurits Westerik en kans op BKS-prijzenpakket

In het weekend van 11 tot 13 juni 2021 geen Best Kept Secret. Dat hebben we geaccepteerd, maar we laten zoiets bij Festileaks niet zomaar voorbij gaan. Op vrijdagavond, wat eigenlijk de startdatum van het festival had moeten zijn, zonden we ‘Studio BKS’ uit: een anderhalf uur durende liveshow met BKS Quiz, Q&A met festivaldirecteur Maurits Westerik en de BKS Videoroulette.

Goed nieuws voor wie de afsluitende mix van DJ Grensgeval wilt terugluisteren, boordevol voormalige BKS-headliners: want hier is ‘ie! Je waant je een half uur terug op de Hilvarenbeekse weide.

Verder zag je in Studio BKS:

Q&A met Maurits Westerik

Best Kept Secret-directeur Maurits Westerik schoof aan in de studio voor een open Q&A. Een flinke bak vragen kwamen van tevoren én tijdens de show binnen en we hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te stellen. Heb je altijd al eens willen weten wie Maurits z’n kapper is, en of er nog iets wordt losgelaten over de line-up voor 2022, dan was je bij Studio BKS aan het juiste adres.

Maak kans op uniek Best Kept Secret-prijzenpakket

Best Kept Secret vindt pas weer plaats over een jaar, in juni 2022. De precieze datum is nog niet bekend, de line-up net zo min, maar wat we al wel kunnen verklappen is dat het een memorabele editie zal worden. Per definitie, zo na 3 jaar afwezigheid. Dat wordt dus uitkijken geblazen. Om je te helpen met dat uitkijken gaven we tijdens Studio BKS een vet Best Kept Secret-prijzenpakket weg.

Daarin zat een boxset van 4AD records, nog te bepalen goodies uit de BKS loods én je kreeg korting in de webshop van Kartent.

BKS 2019 food
Photo: Festileaks

Leer alles over de filosofie achter de BKS food line-up

Als je naast de muziek één ding zou moeten noemen dat Best Kept Secret, Best Kept Secret maakt, is het wel het onweerstaanbare eten. ‘Food line-up’, de term alleen al! Dat moet BKS zijn. Je zal verbaasd zijn over wat er allemaal komt kijken bij een dergelijke organisatie. Wist je dat er tot in de puntjes wordt nagedacht over wat er precies op het menu moet staan bij welke foodtruck, of over waar precies de hamburgertent moet staan?

Tijdens Studio BKS gingen we in gesprek met André Malotaux, die namens HBFS verantwoordelijk is voor voor de horeca op Best Kept Secret, en de geheimen uit de doeken doet.

BKS Videoroulette

We zitten al 2 jaar zonder Best Kept Secret, en we moeten nog een jaar. Dat hakt er in. Des te belangrijker om de herinneringen, en meer nog: dat festivalgevoel, levend te houden. Hoe dat beter te doen dan om weer eens te kijken naar oude beelden? Tijdens de BKS Videoroulette laten we de vetste of meest opvallende beelden (gemaakt door het publiek) langskomen. We vroegen jullie deze in te sturen en daar gaven jullie massaal gehoor aan. Samen bepaalden we wat de leukste ingestuurde video is, maar het was vooral even lekker ouwehoeren over BKS hoogtepunten.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen