Queens of the Stone Age weer op tournee in 2022

Down The Rabbit Hole 2018
photo credit: Focus74

Queens of the Stone Age gaat weer volgend jaar weer op tournee. Dit laten Josh Homme en co. weten via de sociale media van de band.

Het nieuws dat Queens of the Stone Age in 2022 op tournee gaat volgt op minder goed nieuws. De band zou deze zomer te zien zijn op Reading & Leeds festival. Maar door de aanhoudende coronacrisis beslist de band om niet op te treden in England. Wel laten de heren weten volgend jaar weer terug te komen naar de UK. Of Queens of the Stone Age ook optredens in Nederland en België geeft is nog niet duidelijk.

De laatste keer dat Queens of the Stone Age in Nederland en België te zien was dateert van 2018. Toen konden we de heren aan het werk zien op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter. Na vier jaar zonder optredens wordt het de hoogste tijd dat daar verandering in komt.