De beste reacties op de Queens Of The Stone Age show op Down The Rabbit Hole 2018

QOTSA DTRH 2018
Foto: Debbie Spaan/Festileaks

Gisteren was het tijd voor de eerste dag van Down The Rabbit Hole en daarmee ook voor de eerste headliner. Met Queens Of The Stone Age wist de organisatie een headliner van formaat binnen te halen, maar wat vond het publiek ervan? Wij hebben de beste reacties op de QOTSA show voor je verzameld.

Queens Of The Stone Age doet het bijna altijd goed op de festivals. Niet vreemd dus dat de fans ook ditmaal weer enthousiast waren over Josh Homme en z’n squad. Helaas werd de eerste headline-show op de nieuwe Hotot geplaagd door technische mankementen. Gelukkig was er op het spel van de Queens weinig tot niks aan te merken. Zo waren er op de social media weer genoeg uiteenlopende meningen te vinden. De beste hebben we hieronder voor je verzameld.

De fans zijn zoals verwacht onder de indruk

Emotionele motherfucker

Het is ook wel een beetje een emotionele motherfucker die Josh Homme, toch? Het is goed hoor Josh, je mag ons gewoon uitschelden!

Technisch falen

“Wat zegt ‘ie nou?”, “Versta jij er wat van?”, “Wacht, welk nummer is dit?”. Waar het concert lekker in de smaak viel, werd de techniek online afgekraakt. Gelukkig kennen jullie alle songteksten uit jullie hoofd, toch?

Rete strakke show

Een lekkere strakke show, precies zoals we dat gewend zijn van Queens Of The Stone Age. EN JA NU WETEN WE HET WEL DAVID.

Soms zelfs te strak

Zo blijkt maar weer: een muzikaal perfecte uitvoering is niet hetzelfde als een leuke show.

De nieuwe Hotot prachtig in beeld gebracht

Een bericht gedeeld door Jonas VL (@jonas_v_laere) op

#qotsa ?? #dtrh

Een bericht gedeeld door Truong Dang (@electruong) op

Een bericht gedeeld door Gerard Esenkbrink (@gerardesenkbrink) op

Wat je ook van de show of de technici van Queens Of The Stone Age vond, één ding kun je ze nooit meer ontnemen. Zij waren namelijk de allereerste headliner ooit op de nieuwe Hotot. Daar moesten natuurlijk een paar plaatjes van geschoten worden, en wat ligt hij er mooi bij!

Queens of the Stone Age


Queens Of The Stone Age werd in 1996 opgericht in Palm Desert, Californië. Sinds de oprichting hebben de Amerikaanse rockers onder leiding van Josh Homme meerdere klassiekers voortgebracht, waaronder hét festivalanthem ‘No One Knows’. Inmiddels heeft de band zeven albums op zak, met het in augustus uitgekomen Villains als meest recente wapenfeit. Met de Villainstour zijn ze komend jaar ook op de Europese festivals te zien. Zo staan ze komende zomer op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Down The Rabbit Hole 2018

Foto: Kamiel Scholten

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen