Advertisement

Amsterdam Dance Event 2021 gaat door ondanks coronabeperkingen

ADE
Photo: Laura Jacobs

Het Amsterdam Dance Event (ADE) 2021 gaat in aangepaste vorm door dit jaar. In een persbericht laat de organisatie weten, ondanks de coronabeperkingen, toch een sterk en veilig festival neer te kunnen zetten.

ADE gaat door dit jaar! Helaas niet op de manier zoals we gewend zijn, maar er blijft nog steeds veel te beleven. De nieuwe coronamaatregelen zorgen er onder andere voor dat het programma tot middernacht duurt en dat er een maximale capaciteit van 75 procent is. Toch laat dit de organisatie niet weerhouden om door te gaan. De focus wordt gelegd op dancefeesten overdag en er wordt op dit moment gekeken naar wat deze aankondiging precies voor elk type evenement betekent.

Het grootste evenement van ADE, AMF, mag helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen. Het evenement kan zich niet aan de gestelde voorwaarden houden en is hierdoor genoodzaakt de stekker eruit te trekken. Ook de ADE Pro-conferentie gaat niet door. Hierover zeggen directeuren Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis het volgende: “Het besluit om ADE Pro, voor veel professionals het belangrijkste zakenmoment in het jaar, uit te stellen tot volgend jaar is met name in een tijd dat onze industrie ons het hardst nodig heeft, enorm moeilijk. We hebben daarbij al onze beschikbare middelen nodig om de evenementen binnen ADE Festival zo goed mogelijk te coördineren binnen de paar weken die we nog hebben.”

ADE vindt plaats van 13 t/m 17 oktober. Het definitieve programma wordt later bekendgemaakt. Hou hiervoor vooral de site van ADE in de gaten of de sociale media.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sem Winkel

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.

Meer van Sem