Bring Me The Horizon in 2022 naar Ziggo Dome

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Een interessante package-deal voor de fans van het hardere werk. De Britse rockband Bring Me The Horizon keert terug naar Nederland voor een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Oliver Sykes en co. nemen maar liefst drie andere bands mee deze avond.

A Day to Remember, POORSTACY en Lorna Shore completeren de affiche. Daarmee is er nu ook voor de rock- en metalfans weer reden om uit te zien naar een concert in de Ziggo Dome.

Naast deze zaalshow gaan de mannen uit Sheffield in 2022 ook weer de festivals af. Zo staan er al optredens gepland op Nova Rock, Hellfest en Hurricane/Southside. Vooralsnog is er geen Nederlandse festivaldatum bekend.

De kaartverkoop voor het optreden start op woensdag 13 oktober om 10:00. De ticketprijs ligt voor zowel de staanplaatsen als de zitplaatsen op €39,-. Meer informatie is te vinden op de website van de Ziggo Dome.

Bring Me The Horizon

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

BMTH, oftewel Bring Me The Horizon, is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie genaamd Count Your Blessings zag in 2006 het levenslicht. Inmiddels staat de teller op zes studioalbums, met als laatste album Amo uit 2019. Je kunt de band kennen van nummers als ‘Throne’, ‘Chelsea Smile’, ‘MANTRA’ en ‘Can You Feel My Heart’. In 2019 deden de mannen van BMTH voor het laatst Nederland aan. Toen speelde de groep het tweede podium van Pinkpop plat.