Festileaks organiseert Festivalvakantie naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa in 2022

Wil jij ook graag festivals ontdekken in het buitenland, maar is het moeilijk om je vrienden te overtuigen om dat eind te reizen? Met dat probleem rekenen we nu af. Festileaks organiseert in juli 2022 een ‘festivalvakantie’: een groepsreis voor festivalfanaten per bus. De reis, van 6 tot en met 19 juli, voert naar twee bucketlist-festivals: Electric Castle (Roemenië) en Pohoda (Slowakije), met een tussenstop in Boedapest. Dat betekent dat in ieder geval Nick Cave, Gorillaz en Twenty One Pilots al op de muzikale gastenlijst staan. En jij kan er ook bij zijn!

Je leest het inderdaad goed. Samen met Festival Travel organiseert Festileaks volgend jaar de Festileaks Festivalvakantie. Hoe kom je beter uit de festivalloze zomers dan met een fantastische reis langs twee festivals met gelijkgestemden? Precies. De kaartverkoop start 1 november, maar wie uiterlijk vrijdag 29 oktober om 12:00 al pre-registreert, ontvangt voorrang én korting.

Compleet verzorgde trip

Pohoda Stage
Photo: Monika Kovacova

De festivalvakantie is een groepsreis voor festivalfanaten. Een trip per bus die 13 dagen duurt, van 6 tot en met 19 juli. De bestemming: twee Oost-Europese festivals die met recht ‘bucketlist-festivals’ genoemd kunnen worden. Als eerste stop noteren we het rustgevende Pohoda festival in Slowakije. Daarna karren we door naar het oogverblindende Electric Castle in Roemenië.

Vanaf het moment dat je onze Festileaks-bus in Utrecht instapt, regelen wij de trip helemaal voor je. We werken daarvoor samen met onze partner Festival Travel, die al jarenlange ervaring heeft met (festival)reizen. Samen zorgen we dat je veilig op de festivals belandt en daar een plek hebt om je (eigen) tentje op te zetten. Dit kan natuurlijk tussen je medereizigers a.k.a. nieuwe beste vrienden in spe.

Precies tussen Pohoda en Electric Castle maken we een pitstop in Boedapest. Hier regelen wij een slaapplek en een programma met toffe activiteiten, maar natuurlijk mag je ook op eigen houtje de stad verkennen. 

Dit geldt uiteraard ook voor de festivals: haak aan bij de groep waar je wil, maar doe ook zeker lekker je eigen ding. Je hóéft nooit alleen te zijn, maar kan dat zijn wanneer je wilt. Eigenlijk zoals wij festivalliefhebbers het gewend zijn. Je kunt je daarom gerust alleen opgeven, maar ook met een groepje kaarten kopen. Gezellig wordt het sowieso.

Tickets voor de Festivalvakantie

photo: Sam Kragtwijk/Festileaks

Je kunt je nu al pre-registreren voor de Festileaks Festivalvakantie. Wees er snel bij, want er is in totaal maar plek voor 50 festivalgangers in de bus. In november begint de officiële ticketverkoop. Een ticket voor de Festileaks Festivalvakantie kost €774. Als je gebruik maakt van de pre-registratie krijg je korting. Een kaartje kost dan maar €749. Nog een reden dus om er snel bij te zijn!

Voor een ticket krijg je:

  • Toegang tot Pohoda Festival 2022 (7 – 9 juli).
  • Toegang tot Electric Castle 2022 (13 – 17 juli).
  • Een campingplek op beide festivals (neem je eigen kampeerspullen mee).
  • De busreis van Utrecht, via de festivals en weer terug naar Utrecht, inclusief bus-entertainment.
  • 2 overnachtingen in Boedapest in de dagen tussen de festivals, inclusief een (optioneel) programma met activiteiten.
  • Een afsluitend diner op de laatste dag (maandag), excl. drankjes.
  • Gratis annuleren tot en met 1 maart
  • De tijd van je leven en een leger aan nieuwe beste vrienden!

Informatiepagina

Meer informatie is te vinden op de speciale pagina van de Festivalvakantie. Hier kan je meer te weten komen over de twee verschillende festivals. Daarnaast lees je alles over de voorwaarden van de tickets en het annuleringsbeleid.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2022

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 13-17 juli 2022
Line-up
Disclosure
Deftones
Moderat
Tickets Niet meer beschikbaar.