Muse, The Strokes en meer naar Tempelhof Sounds 2022

Muse 2018
Photo: Patrick McPheron

Komende zomer reizen onder andere Muse en The Strokes af naar Berlijn voor Tempelhof Sounds 2022. Naast de twee headliners zijn ook bands als London Grammer, ALt-J en Interpol komende zomer op het Duitse festival te zien.

Wie nog nooit van Tempelhof Sounds heeft gehoord zal met deze eerste lading namen genoeg reden hebben om zich in het festival te verdiepen. Menig festivaldirecteur zal jaloers naar dit affiche kijken. Want naast de bovengenoemde acts, spelen ook IDLES, Courtney Barnett en Parcels op Tempelhof Sounds 2022. De volledige lading eerste namen, inclusief dagindeling lees je hieronder.

Vrijdag 10 juni

 • London Grammar
 • Two Door Cinema Club
 • Mac Demarco
 • Parcels
 • Freya Ridings
 • Baby Queen
 • Black Honey
 • Just Mustard

Zaterdag 11 juni

 • Muse
 • Alt-J
 • IDLES
 • Sophie Hunger
 • Wolf Alice
 • Holly Humberstone
 • Hinds
 • The Pale White

Zondag 12 juni

 • The Strokes
 • Interpol
 • Royal Blood
 • Courtney Barnett
 • Big Thief
 • Fontaines D.C.
 • Anna Calvi
 • Kat Frankie
 • Griff
 • The Gardner & The Tree
 • Pillow Queens
https://www.youtube.com/watch?v=8EvBXyngSK4&ab_channel=FKPScorpio

Minder kans The Strokes op Best Kept Secret 2022

Mogelijk is niet iedereen blij met deze aankondiging. BKS-gangers die graag The Strokes in Hilvarenbeek zouden zien, zien die kans steeds kleiner worden. Want naast de BKS-zondag heeft The Strokes ook al plannen op de BKS-vrijdag. 10 juni staat de Amerikaanse band op Primavera Sound in Barcelona. Een tegenvaller voor Best Kept Secret dus. Zeker wanneer je bedenkt dat The Strokes in 2020 en 2021 wél op de line-up van Best Kept Secret stond. Maar niets is onmogelijk. Wie weet lukt het festivalbaas Maurits Westerik toch nog om de Amerikaanse Rockers naar Hilvarenbeek te lokken.

Muse

muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Muse is een rockband uit Teignmouth, Engeland. Na het verschijnen van het debuutalbum Showbiz in 1999 volgde de grote doorbraak met Origin of Symmetry in 2001. Nummers als ‘Plug In Baby’, ‘Bliss’ en ‘Feeling Good’ werden internationale hits. Met het eveneens geprezen Absolution uit 2003 groeide de band uit tot een headliner van wereldformaat. Het jaar daarna stond het Engelse trio voor het eerst als afsluiter op festivals als Glastonbury en Pinkpop.

Inmiddels heeft de band al acht studioalbums uitgebracht, met Simulation Theory als meest recente wapenfeit. Het laatste festivaloptreden van de heren in De Lage Landen is al weer een jaar geleden; in 2019 deed Muse Rock Werchter aan. De band werkt op dit moment aan een nieuw album. Dat zou in 2022 uit moeten komen.

Tempelhof Sounds Logo

Tempelhof Sounds 2022

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.