Advertisement

The Strokes wederom van de partij op Best Kept Secret in 2021

Goed nieuws! The Strokes komt in 2021 naar Best Kept Secret. Daarmee zijn ze de eerste bevestigde headliner voor volgend jaar. De Amerikaanse band sluit (wederom) de zaterdag af: 12 juni.

The Strokes stond oorspronkelijk geboekt voor de editie van dit jaar. Die is uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. De organisatie is opgetogen dat de grootste naam van het affiche er volgend jaar weer bij is.

Over twee weken zou Best Kept Secret 2020 van start gaan. Tijdens dat weekend maakt de organisatie de gehele line-up voor 2021 bekend en gaan de tickets voor volgend jaar in de verkoop. Alle tickets die aangeschaft waren voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar.

The Strokes BKS21

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020-editie stonden o.a. The StrokesThe NationalMassive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Inmiddels is een groot deel van de line-up voor Best Kept Secret 2021 al bekend. Onder meer The Strokes, The National en Massive Attack keren terug op het affiche, terwijl ook Jamie XX zijn opwachting gaat maken.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen