Best Kept Secret 2022 maakt informatie kaartverkoop bekend

652
Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret maakt vandaag de informatie bekend rondom de kaartverkoop voor 2022. Op dinsdag 30 november gaan de weekendtickets in de verkoop voor het festival. De dagtickets zijn vanaf 1 februari volgend jaar te krijgen.

Vandaag maakt Best Kept Secret de volledige line-up voor 2022 bekend. We kunnen volgend jaar onder andere genieten van The Strokes, Nick Cave & The Bad Seeds en Jamie xx. Naast de line-up maakt het festival ook de informatie over de kaartverkoop voor 2022 bekend. De ticketverkoop voor het festival start volgende week al.

Zet dinsdag 30 november maar in je agenda, want dan start de kaartverkoop voor BKS 2022. Voor de mensen die een ticket hadden voor de editie van 2020 en 2021 start de pre-sale om 9:00 uur. Je ontvangt een e-mail hierover met informatie als dit voor jou geldt. Om 12:00 start de reguliere kaartverkoop. Alle weekendtickets die nog over zijn na de pre-sale worden dan verkocht. Als je een dagticket wilt scoren moet je nog even geduld hebben. Deze zijn pas volgend jaar verkrijgbaar vanaf 1 februari. Voor een dagticket ben je €99,- kwijt exclusief €10,- servicekosten.

Een weekend ticket voor het festival kost €220,- (exclusief €10,- servicekosten). Festivalgangers die liever niet kamperen betalen €205,- (exclusief €10,- servicekosten) voor 3 dagen Best Kept Secret. Het is ook mogelijk om een vriendenticket te kopen. Als je 10 weekendtickets incl. camping tickets koopt krijg je €15,- korting per kaartje. Als je dit wilt, moet je wel snel zijn want dit is maar beperkt te krijgen. Voor een dagticket ben je €99,- kwijt exclusief €10,- servicekosten.

Best Kept Secret 2022

Carly Rae Jepsen - Best Kept Secret 2019
Photo credit: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden. Het festival ging in 2020 en 2021 niet door. In de edities ervoor wist het artiesten zoals Radiohead, Arcade Fire, Arctic Monkeys en The National te strikken. Komende zomer staan onder andere The Strokes, Nick Cave & The Bad Seeds en Jamie XX op de planken in Hilvarenbeek.

  • Locatie: Beekse Bergen, Hilvarenbeek
  • Datum: 10 t/m 12 juni 2022
  • Tickets: 30 november om 12 uur in de verkoop 
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)