DGTL 2022 maakt datum en ticketinfo bekend

DGTL 2022 in Amsterdam heeft de eerste informatie over de komende editie vrijgegeven. Na twee jaar afwezigheid keert het technofestival terug op 16 en 17 april.

De organisatie van DGTL heeft twee woorden voor haar bezoekers: ‘Welcome back!’ Met vol vertrouwen worden de fans alvast verwelkomd voor de komende editie. Naast deze twee woorden stuurt de organisatie ook de nieuwe datum en informatie over de tickets de wereld in. Wil jij graag een dansje wagen op DGTL. Markeer dan 16 en 17 april in de agenda. De tickets gaan vrijdag 5 november in de verkoop. Wil je zeker zijn van een ticket? Dan is het verstandig om je in te schrijven voor de pre-sale. De pre-sale start een dag eerder op 4 november. Over de line-up en de ticketprijs is nog niks bekend.

DGTL 2022

DGTL is een van de grotere technofestivals in de wereld. Naast Amsterdam vindt het festival ook in Barcelona, Santiago, São Paulo en Tel Aviv plaats. In 2019 waren onder andere grote namen als Disclosure, Amelie Lens en Kölsch op het festival te zien. De editie van 2020 heeft door het coronavirus volledig online plaatsgevonden. DGTL 2021 werd van april naar september verplaatst, maar kon uiteindelijk in het najaar ook geen doorgang vinden.

  • Locatie: Amsterdam
  • Datum: 16-17 april 2022
  • Tickets: De reguliere tickets gaan 5 november in de verkoop. Wie zich heeft ingeschreven voor de pre-sale kan een dag eerder een ticket proberen te bemachtigen.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
DGTL X UPPERGROUND: ADE Thursday Logo

DGTL X UPPERGROUND: ADE Thursday 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 20 oktober 2022
Line-up
ARTBAT
Kölsch
WhoMadeWho
Tickets Kopen